rds76 Vloženo 18. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2024 Dnes rano probehla nejaka aktualizace v infotainmentu, nevi nekdo ceho se tykala? Mel jsem dnes rano vypadek asi 6ti asistentu, po 10min to naskocilo a na pozadi probehla nejaka aktualizace, mam novejsi datum vyroby, tak me napada, jestli ta oprava chyb asistentu neprobiha vzdalene formou nejake zaplaty u novejsich aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 18. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2024 Udajne tato chyba se musi prehrat v servise trva to dele. me dnes nevyskocilo nic (vyroba 25.9.24) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 19. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2024 vim ze je na to servisni akce, ale udajne - nekdo zde na foru psal, ze to nedelaji vsem dle VIN, takze nejak usuzuji ze u novejsich kusu se to resi treba jinak... ono ten update mohl byt cokoliv, porovnal jsem verze co pisou v infotainmentu a nic se nezmenilo, skoda ze u tech aktualizaci nepisou nejaky changelog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2kan Vloženo 22. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2024 Ahoj, Vám chodí nějaké aktualizace? Mám auto od září a ještě nepřišla žádná (kromě aplikací jako je obchod atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 25. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2024 Je mozne, ze to byla aktualizace nejke aplikace, neni tam zadna historie tak kdo vi… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 Chodí mi jen aplikace, a mapy. Aktualizace "systemu" žádná - kdo ví, jestli je posílaj pres vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 31. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 Kazdopadne mi uz rano nehlasi chybu unavy od te doby, ale mel jsem v servisu na výměnu kamery tak mozna se to vyresetovalo. Jinak aktualizace map je bida, pokud podle toho castecne funguje vystraha rychlosti tak by s tim meli neco delat, relativne dlouho otevrene useky dalnic a obchvatu tam vubec nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 Mohl by mi někdo potvrdit současnou verzi map, prosím? Moje se buď neaktualizují, nebo jsou úplně k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 (editace) Pokud to funguje, jako u O4, tak to nový mapy distribuuje dost random, občas vynechá apod. Nicméně, u mě to bylo letos tak (mám auto od července), že nová verze map přišla v srpnu, září a říjnu, a nyní mám od října 10/2024. Editováno: 31. Prosinec 2024, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo Středa v 17:04 Autor Sdílet Vloženo Středa v 17:04 Aktuálně mám tento sw v infotainmentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.