Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

U mé oktávky mám výhrady ke svítivosti světlometů nečirých předfacelift. lamp. Poradíte mi někdo jestli se dá zlepšit svítivost nějakými lepšími žárovkami, či barvou - Vaše zkušenosti! samo za rozumnou cenu. Dík! (Sorry, jestli to už šlo)

• Autor

Neco jsem si už tady přečetl, viz níže, ale zajímaly by mně konkrétní typy halogenek a jak se pohybuje jejich cena a jestli lze použít s větší než originál watáží. Dík!

Větší watáž ne . Žárovky Osram Silverstar +50%

je to tak větší watáž nedoporučuji, ty lampy pak neuchladíš a poškodíš je, ber ty Osramy

je to tak větší watáž nedoporučuji, ty lampy pak neuchladíš a poškodíš je, ber ty Osramy

Je to tak . S větší watáží po čase zažloutne ten čirý plast a udělají se v něm trhlinky

• Autor

Díky moc, a jejich cena a kde jsou k sehnání?

• Autor

Je to tak . S větší watáží po čase zažloutne ten čirý plast a udělají se v něm trhlinky

U předfaceliftové oktavky jsou skla imho, a tem to nevadí, ne? Spíš relé a elektrika apod, ne?

U předfaceliftové oktavky jsou skla imho, a tem to nevadí, ne? Spíš relé a elektrika apod, ne?

Ale, parabola je z plastu. No mužeš to zkusit třeba to vydrží. Jinak ty Osram Silverstar +50% seženeš v Globusu nebo na benzínce.

U mé oktávky mám výhrady ke svítivosti světlometů nečirých předfacelift. lamp. Poradíte mi někdo jestli se dá zlepšit svítivost nějakými lepšími žárovkami, či barvou - Vaše zkušenosti! samo za rozumnou cenu. Dík! (Sorry, jestli to už šlo)

Co takhle vyčistit světla já to vyčistil a rozdíl byl viditelný, někde jsem na to viděl i odkazy jak najdu tak ti jej sem dám je to popsaný pro blbce :t

vidím že tu nejsaem sám a jsou i rychlejší lol

Nevsimnul jsem si ze uz to tam je 1 dany :ph34r:

sakra jednou nejmin 3krat lol

• 2 týdny později...
  • Autor

Zkusím, díky všem!!! ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.