jirkaparik Vloženo 21. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2024 Dobrý den, koupil jsem jsem filtry do Yetiny značky Bosh olejový P7023 a palivový N 0008 hledali jsme je s prodavačem podle VINka. Když jsem vyndal olejový filtr byl to pravděpodobně Meyle 100 322 0011 a palivový byl podle čísla na filtru Meyle 100 323 0004. Ten olejový má absolutně jiný tvar a i rozměry se liší. Palivový taky vypadá trochu jinak a u Boshe jsem nenašel vnitřní průměr. Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 Jak može mět jiný tvar a rozměr? To přece nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2024 palivák bosch máš správny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 24. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2024 Olejový je podle netu taky OK. Vnitřní organizace nemusí nic znamenat, musí přesně "klapnout" na ten středový trn a vejít se pod kryt. Ostatní Tě asi nemusí trápit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.