Daniel Hynek Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami Dobrý den při připojení vleku 13pol s led osvětlením mi vyskakuje chyba ACC a nefunguje tempomat, vlek byl na prověření a prý je vše zapojené v pořádku nevíte někdo něco co s tím může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Může tam být špatné ukostření, nebo svod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami pokud je mi známo led osvětlení by nemělo správně fungovat, když jsem kupoval nosič na kola na tažné , byl jsem na to upozorněn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami před 15 hodinami, Daniel Hynek napsal: Dobrý den při připojení vleku 13pol s led osvětlením mi vyskakuje chyba ACC a nefunguje tempomat, vlek byl na prověření a prý je vše zapojené v pořádku nevíte někdo něco co s tím může být? Tažný máš origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.