rogerman Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Prosím o radu,samovolně se mi přepíná displej do základního nastavení.Mam tři možnosti které si můžu vybrat ve výbavě.Někdy tři čtyři starty drží a pak musím po zapnutí tlačítka znovu nastavovat.To se děje třeba zase několik startů a pak zase pár startů drží paměť.Mate někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Myslis virtual? Nulovani km, hodiny…? Jestli ano, nechat prehrat. Co mas za rok vyroby? Delalo to 2019/2020, sam mam prehrato a ok. Ted kamarad, auto 2019 par mesicu po zaruce a nemaji pry problem jeste prehrat zdarma, tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerman Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami (editace) Mám ho teď týden.Tak že rok 2024.virtual mini 8'' Editováno: před 4 hodinami, autor: rogerman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami (editace) Jezdíš s tím jenom ty? Nebo někdo další z rodiny, případně s jinými klíči? Napadá mě buď personalizace, nebo problém některé jednotky. Tohle bych poptal přímo v servisu. Editováno: před 3 hodinami, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerman Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Jen já a s jedním klíčem,už jsem zkoušel i tovární nastavení a pořád stejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Tak servis, tohle bych tipoval na nějaký problém SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerman Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Jsem objednaný na 2.1.kvuli svítícímu airbagu tak jim to tam nechám k tomu připsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Airbag by měl mít myslím SW řešení, známý problém Kamiq, Scala. Ale to je tady OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerman Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Tak až budu mít po servisu,dám sem info jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.