Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu,samovolně se mi přepíná displej do základního nastavení.Mam tři možnosti které si můžu vybrat ve výbavě.Někdy tři čtyři starty drží a pak musím po zapnutí tlačítka znovu nastavovat.To se děje třeba zase několik startů a pak zase pár startů drží paměť.Mate někdo podobnou zkušenost?

Myslis virtual? Nulovani km, hodiny…? Jestli ano, nechat prehrat. Co mas za rok vyroby? Delalo to 2019/2020, sam mam prehrato a ok.

Ted kamarad, auto 2019 par mesicu po zaruce a nemaji pry problem jeste prehrat zdarma, tak asi tak.

• Autor

1000058896.thumb.jpg.dba4b248f2f272eda3aecf970f549061.jpgMám ho teď týden.Tak že rok 2024.virtual mini 8''

Upraveno od rogerman

Jezdíš s tím jenom ty? Nebo někdo další z rodiny, případně s jinými klíči?

Napadá mě buď personalizace, nebo problém některé jednotky. Tohle bych poptal přímo v servisu.

Upraveno od lucky.jack

• Autor

Jen já a s jedním klíčem,už jsem zkoušel i tovární nastavení a pořád stejné...

Tak servis, tohle bych tipoval na nějaký problém SW.

• Autor

Jsem objednaný na 2.1.kvuli svítícímu airbagu tak jim to tam nechám k tomu připsat.

Airbag by měl mít myslím SW řešení, známý problém Kamiq, Scala. Ale to je tady OT.

• Autor

Tak až budu mít po servisu,dám sem info jak to dopadlo.

• 2 týdny později...
  • Autor

Dnes se mi vrátilo auto ze servisu.Nekolikrat přehráli software a závada trvá.Škoda se vyjádřila v tom smyslu že mi mají vůz vrátit a bude se čekat na nový soft.Po případě výměnu štítu přístrojů.Tak že nevím jestli týden měsíc nebo dýl🤡.

Přijde na to jak hodně to budeš chtít eskalovat. Když budeš pokorně čekat, tak to bude dokud SW prostě nevyvinou. V druhém případě na ně můžeš zkusit tlačit aby to opravili v rámci výměny štítu. Ale tohle je spíš na eskalaci přímo ve škodovce. Servis se musí držet vyjádření výrobce.

• Autor

No právě,počkám měsíc a pak asi budu bombardovat škodovku :⁠-⁠)

No ono i v rámci zákona je na odstranění závady 30 dní, v případě soukromé osoby. Pak můžeš požadovat vrácení vozu atd atd. To nikdo u prodejce řešit nechce Takže i tak bych se k tomu stavěl. Jak říkám, jestli tě to hodně prudí, tak na ně s tímto upozorněním apelovat 🙂 

• Autor

Technik se mi omlouval že sami s tím nemůžou nic dělat ale myslím si že škodovka by mohla mít za měsíc třeba snahu když bych jim řekl že 30 dní je fuč...

• 1 měsíc později...
  • Autor

Dnes jsem napsal už do škodovky že to nikdo neřeší.Odpoved byla že se problémem budou zabývat a že jsem v pořadí 🤡

• 3 měsíce později...
  • Autor

Po půl roce bádání mi konečně vyměnili budíky.Tak snad už to bude ok.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.