culda Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 mohu poprosit o podrobný návod jak sundat víko loketky?Potřebuju ji očalounit.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 nějakej šroubovak mirně zabrat a jde to samo. ne nasilý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 tak to je super šroubovák mam zabírám a ráno se podívám v garáži ,jestli se to hlo ,ten vážně kde mam zabrat a kam dát ten šroubovák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak to je super šroubovák mam zabírám a ráno se podívám v garáži ,jestli se to hlo ,ten vážně kde mam zabrat a kam dát ten šroubovák ? jj všude okolo pomalu zapáčit ,ale opatrně já utrhl asi 3 packy, a v zadní části je to jako zasunuté tak tam moc nepáči, jen zepředu a po stranách!! Držím palce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Nafot Culdo kde budes pacit... Da se to pak do navodu, pokud mas moznost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 no já radši páčit nebudu ,protože opravdu nevim kde bych měl zapáčit .Asi to hodim do škodovky at to udělaj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 no já radši páčit nebudu ,protože opravdu nevim kde bych měl zapáčit .Asi to hodim do škodovky at to udělaj . Nejsem si uplne jisty, ze oni vedet budou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 to bude jejich problém a hlavně mi budou ručit za to ,že to nebude poškozený , ,no nejsem hajzl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romail Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to bude jejich problém a hlavně mi budou ručit za to ,že to nebude poškozený , ,no nejsem hajzl? ne, zakaznik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to ti víc rozlámou ve škodofce než když si to uděláš sám já vrazil šroubovák asi v půlce tý delší části a šlo to a když použiješ dva tak najednou tak nic nezkazíš já nic neulomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to bude jejich problém a hlavně mi budou ručit za to ,že to nebude poškozený , ,no nejsem hajzl? Srabe!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 kurna neserte mě tak to nekdo nafotťe.to je furt vraž tam šroubovák ,ale kam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) kurna neserte mě tak to nekdo nafotťe.to je furt vraž tam šroubovák ,ale kam ? sklop si ji vertikální polohy a odklop ji , pak už uvidíš sám jak to tam je zacvaklý. chce to plochej středně velkej šroubovák, kterej strčíš mezi víko a tělo loketky,vypáčit kloub víka do jedný strany a pote to víko vytočit do vnitř. pozn. rádo to praská. Víko pak rozebereš tak že menší plochej šroubovák vrazíš v půlce mezi látku a ten plast a vypáčíš postupně směrem k zámku z obou stran. Editováno: 23. leden 2007, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jestli ti to pomuže ,tak snad jedine toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 a tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 a jestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 poslední snd to bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekRS Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 kurna neserte mě tak to nekdo nafotťe.to je furt vraž tam šroubovák ,ale kam ? sklop si ji vertikální polohy a odklop ji , pak už uvidíš sám jak to tam je zacvaklý. chce to plochej středně velkej šroubovák, kterej strčíš mezi víko a tělo loketky,vypáčit kloub víka do jedný strany a pote to víko vytočit do vnitř. pozn. rádo to praská. Víko pak rozebereš tak že menší plochej šroubovák vrazíš v půlce mezi látku a ten plast a vypáčíš postupně směrem k zámku z obou stran. myslím, že je lepší sundat jí celou z trojnožky, protože je to fakt umění to sundat, aby to neprasklo, oddělit víko už je v klidu i když zlomíš nějakou plastovou packu tak to víko bude bez problému držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 hoši fakt to nejde ,to snad dřív praskne šroubovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 hoši fakt to nejde ,to snad dřív praskne šroubovák vendo neboj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 hoši fakt to nejde ,to snad dřív praskne šroubovák ja se nesmeju tobe, ale proste mi to prislo vtipny, ze jako uplne vycerpanej, sroubovak na vyhozeni a viko drzi... Nechces radeji vzit za 2000,- novou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 dobrej nápad ,dneska to prostě zničim a asi vezmu tuod tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak dnes ve škodovce mi bylo řečeno že to horní víko sundat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak dnes ve škodovce mi bylo řečeno že to horní víko sundat nejde To je klasická odpověď ve Škoda servisu!!! Takže koupit novou.... sem penízky sem!!! A namastit si kapsy předraženými díly!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 zejtra to nějak udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.