Publikováno Leden 18, 200718 r mohu poprosit o podrobný návod jak sundat víko loketky?Potřebuju ji očalounit.Díky
Leden 18, 200718 r Autor tak to je super šroubovák mam zabírám a ráno se podívám v garáži ,jestli se to hlo ,ten vážně kde mam zabrat a kam dát ten šroubovák ?
Leden 19, 200718 r tak to je super šroubovák mam zabírám a ráno se podívám v garáži ,jestli se to hlo ,ten vážně kde mam zabrat a kam dát ten šroubovák ? jj všude okolo pomalu zapáčit ,ale opatrně já utrhl asi 3 packy, a v zadní části je to jako zasunuté tak tam moc nepáči, jen zepředu a po stranách!! Držím palce!!
Leden 20, 200718 r Autor no já radši páčit nebudu ,protože opravdu nevim kde bych měl zapáčit .Asi to hodim do škodovky at to udělaj .
Leden 20, 200718 r no já radši páčit nebudu ,protože opravdu nevim kde bych měl zapáčit .Asi to hodim do škodovky at to udělaj . Nejsem si uplne jisty, ze oni vedet budou...
Leden 21, 200718 r Autor to bude jejich problém a hlavně mi budou ručit za to ,že to nebude poškozený , ,no nejsem hajzl?
Leden 22, 200718 r to bude jejich problém a hlavně mi budou ručit za to ,že to nebude poškozený , ,no nejsem hajzl? ne, zakaznik...
Leden 22, 200718 r to ti víc rozlámou ve škodofce než když si to uděláš sám já vrazil šroubovák asi v půlce tý delší části a šlo to a když použiješ dva tak najednou tak nic nezkazíš já nic neulomil
Leden 22, 200718 r to bude jejich problém a hlavně mi budou ručit za to ,že to nebude poškozený , ,no nejsem hajzl? Srabe!!!
Leden 22, 200718 r Autor kurna neserte mě tak to nekdo nafotťe.to je furt vraž tam šroubovák ,ale kam ?
Leden 23, 200718 r kurna neserte mě tak to nekdo nafotťe.to je furt vraž tam šroubovák ,ale kam ? sklop si ji vertikální polohy a odklop ji , pak už uvidíš sám jak to tam je zacvaklý. chce to plochej středně velkej šroubovák, kterej strčíš mezi víko a tělo loketky,vypáčit kloub víka do jedný strany a pote to víko vytočit do vnitř. pozn. rádo to praská. Víko pak rozebereš tak že menší plochej šroubovák vrazíš v půlce mezi látku a ten plast a vypáčíš postupně směrem k zámku z obou stran. Upraveno Leden 23, 200718 r od Remus by skoda
Leden 23, 200718 r kurna neserte mě tak to nekdo nafotťe.to je furt vraž tam šroubovák ,ale kam ? sklop si ji vertikální polohy a odklop ji , pak už uvidíš sám jak to tam je zacvaklý. chce to plochej středně velkej šroubovák, kterej strčíš mezi víko a tělo loketky,vypáčit kloub víka do jedný strany a pote to víko vytočit do vnitř. pozn. rádo to praská. Víko pak rozebereš tak že menší plochej šroubovák vrazíš v půlce mezi látku a ten plast a vypáčíš postupně směrem k zámku z obou stran. myslím, že je lepší sundat jí celou z trojnožky, protože je to fakt umění to sundat, aby to neprasklo, oddělit víko už je v klidu i když zlomíš nějakou plastovou packu tak to víko bude bez problému držet
Leden 24, 200718 r hoši fakt to nejde ,to snad dřív praskne šroubovák ja se nesmeju tobe, ale proste mi to prislo vtipny, ze jako uplne vycerpanej, sroubovak na vyhozeni a viko drzi... Nechces radeji vzit za 2000,- novou???
Leden 24, 200718 r tak dnes ve škodovce mi bylo řečeno že to horní víko sundat nejde To je klasická odpověď ve Škoda servisu!!! Takže koupit novou.... sem penízky sem!!! A namastit si kapsy předraženými díly!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.