Luke288 Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 na foru k OI se to resi, ale zajima me, jestli se uz vyrábí vzpěry na OII, docela bych do nich sel, ale treba na milotecu jsem jeste nic na OII nenasel(nebo mozna blbe hleda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vachlav Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 na miletcu je mají i na OII cena 1900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Měl jsem jí v ruce a upustil jsem od toho,protože síla ke stlačení pístnice je tak velká,že se obávám,aby to něco nevykřivilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 no to je pravda, nerad bych aby mi to vyboulilo kapotu, ale na druhou stranu, jaks to zkousel? haubna je dost tezka. a jsou jen z jedny strany nebo jsou ty vzpery dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Ta vzpěra je jedna,zatlačil jsem na pístnici proti zemi,no a stlačil jsem ji tak,tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 nj, ale jde o to jak tam bude uchycena a pod jakym uhlem na ni bude pusobit ta sila z haubny. ale radsi na to kaslu, nez tam neco zkurvit, tak si ji radsi zvednu sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host isquash Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Luku dobry, ale kdybys trochu prohledal podsekci O2, tak lift se resil uz v listopadu 05. Tady mas link na vlakno kde se to resilo. Mas tam i uzivatele, ktery je ma: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=2977 Admini nam zatim samostanou sekci pro OII nepreji, tak vyuzivejme, pro alespon nejakou prehlednost , starsich vlaken (samozrejme pokud existuji) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 aha, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 A preco by to malo kapotu "vyboulit"? Ved v otvorenom stave sa sila vzpery prenasa na pomerne velku plochu, kedze so vzperou sa dodava aj kovovy profil, ktory sa priskrutkuje ku kapote. Ale najcastejsie je kapota v zatvorenom stave a vtedy vzpera posobi smerom rovnobeznym s kapotou. Takze tlaci smerom k celnemu sklu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 No ani ne tak na haubnu,jako ten protikus dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ale na ten protikus dole by mela pusobit stejna rovnobezna sila jen opacna nez na ten kus na haubne...no, ale radsi na to kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Já vím,možná s tím problém nebude,jen jsem kvůli té značné síle od toho upustil. Kdyby to nedej bože se uvolnilo,tak to projede blatníkem. U haubny je to zesílené držákem,tam nic nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak jsem si dnes objednal plynovou vzpěru na kapotu..místo toho vkusného drátu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 četl jsem a souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 četl jsem a souhlasím U nás ve škoda servisu by prý ještě mohli mít i nějakou slevičku,takže jsem to hned zamluvil a měla by být příští týden. Navíc mi i tu konzolku ještě rovnou stříknou do barvy..joj,jak já se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 no to musíš ale psát ty podstatný informace : za kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 A kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 vzpěru milotec přes škoda servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no jo, teď teprve koukám, že to je Milotec. Tak tam mám snad 15 nebo dokonce 20% slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 uz ji tam mam a fakt super vec.Kdyz mam veci od Milotecu zdarma tak proc si ji tam nedat,ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kde se rozdávají zadarmo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kde se rozdávají zadarmo ? Tak já už si jí objednal..bude za 1900 minus zaměstnanecká slevička.. Že jsem tady s těmi slevami vůbec začínal, když to čtu dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ty makáš ve škodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ty makáš ve škodovce? To ne..Jen už s těmiu lidmi ze servisu za tu dobu vycházím hodně dobře..takže ji vezme jeden na sebe.. Jinak nabízejí i věci od Milotecu..za ceny z netu, a ještě si něco přirazí, což se nedivím,nejsou charita.. ale mně slíbili dobrou cenu..a ještě mi tu konzolku hnedle hodí do laku,ať to ladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Až to budeš mít tak přihoď foto, já o tý vzpěře už uvažuju delší dobu a pokud bude v barvě, to zní slibně, ...když tak bych taky navštívil AutoDC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.