Pany Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Je to video na rychlo,byl jsem sám. https://youtu.be/nGShA_3GTHU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Tak to je fakt luxusní... na kolik tě to tedy vyšlo celkem? A máš jednu, nebo na obou stranách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 320N je jen na jednu stranu. Takže jasno, buď 320 nebo 160 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Tak to už je jasno... já už to chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 (editace) Mám jednu vzpěru,kupoval jsem jen vzpěru 217 kč + pošta,držáky jsem vyrobil ze zbytku železa (jaklu) + barvu ve spreji-tu jsem měl doma. ka-r-los-nevim kde sehnat 160 tku,když mi odejde za ty peníze koupim jinou.MONTAKO má určitě kvalitnější,ale k motoru tolik nelezu. Editováno: 23. Květen 2015, autor: Pany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Chci to, chci to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Když miklisek udělá držáky za dobrou cenu a bude to vyhovovat ,bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 A jak to vypadá s jednou vzpěrou, je to OK, nedeformuje se nějak ta kapota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Při zavírání tlačím pravou rukou a jde to jak po másle, ale věc názoru podle mě jedna stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Zkus to nějak pozorovat, jestli třeba není kapota na pravé straně (tam kde máš tu vzpěru) trochu nadzvedlá atd... případně pokud to nebude třeba, nemusí být 2, jen jsem si říkal že kapota je hodně těžká, že by 2 byly lepší, ale klidně jedna pokud je dostačující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Prihováram sa za dve vzpery. Tlak na jednu stranu časom kapotu poznačí. Kapota čo do pevnosti a skrutu nebola navrhnutá na tlak z jednej strany.Ale uznávam, že každý si svoj majetok opatruje inak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 (editace) Když dáme dvě,tak kapota stejně bude pracovat před uchycením vzpěry,není totiž konstruovaná na vzpěry vůbec,to by bylo podle mě z výroby. Stringo kapota v místě vzpěry nepatrně asi je malinko nadzvedlá (asi 2 mm),ale nevím před tím,je to místo držáku toho drátu.Když na kapotu podepřenou drátem troch zatlačíš bude taky pracovat.Mě tam ten drát držel jako prase,když jsem kapotu zavíral,nemohl jsem ho jentak vyndat z držáku a proto nevím ten rozdíl před a po.Kapota mi nepříjde těžká,když se zvedá jede rovně nijak se neláme. Editováno: 25. Květen 2015, autor: Pany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Tak ono jde o to, že se výrazně sníží to silové působení 320 vs 160/170N na jeden pant... Jinak ta tvoje vzpěra je dost specifická, ani na montaku takovou nesložím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 no to je jasné, že to není na vzpěru stavěné, ale třeba VW Caddy to má na obou stranách, vlastně všechny kapoty co jsem viděl na autech origo, byly dvojité, jak píše Karlos, jde o panty, o plech ani tak moc ne, ten to vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Audi A4,Touran,,Superb myslim taky jednu. Když někdo sežene vzpěry 160 N dám dvě nebráním se.Kdyby se někdo našel,kdo má jedu vzpěru už delší dobu a dal by nám reference. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Tak tak... já četl že od Milotecu ta jedna vzpěra někomu ten pant opravdu namohla tak, že napřed skřípal a potom při zavírání i přeskakoval, co na tom je pravdy nevím, proto jsem tu řešil od začátku vzpěry 2 a slabší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 (editace) No koukám, že se to pomalu blíží ke zdárnému konci. Taky o tom přemýšlím. Mé minulém auto(Volvo V40) mělo jednu, ale bylo to z výroby a kapota na to byla přípravená už z výroby. Editováno: 25. Květen 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 To je možný,ale nechat vyrobit vzpěry + držáky jaká by byla cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 No Karlos to myslím počítal cca na 1500,- řeknu to tak, že i kdyby to vyšlo na 1900,- co stojí u Milotecu jedna tak bych do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Tak jsem vzperu vyndal kapotu zavrel a ta nerovnost 2 mm tam je porad.Asi to tam bylo pro me je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Na OB autodíly stoji na obe strany 2100.Vim drzaky nic moc.Na Octavia clubu jsem cetl, ze s jednou vzperou ma 2 octavky II (jedna 6 a druha 3,5 roku) a bez problemu.Jsou tam i obrazky, ale nejsem clenem tak je neotevru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Tak to je nějaká novinka, protože na OII byla vždy jen jedna vzpěra, jen na Rapida byly dvě Jak říkám, mě by se i z estetického hlediska líbily vzpěry 2, ale pokud to mechanicky nic ničit nebude, je mi to celkem jedno, hlavně už mě sere pořád rochat tím klackem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Koukal jsem na to na OB autodíly a všiml jsem si na jednom obrázku pro pravou stranu, že vzpěra má 280N. Kdyby tam dal člověk obě bylo by to 560N což už by při zavírání mohlo dělat trochu problém. V popisu je "- výrobce nabízí pro Octavii II vzpěru na levou nebo na pravou stranu, můžete si vybrat" tudíž je to uzpůsobený jen na otvírání jen jednou vzpěrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 No tak jsem měl pravdu, na OII dělají pouze jednu vzpěru, je na každém jakou si vybere stranu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 O II má jednu,ale šlo mi o cenu,bavili jsme se o ceně od Montaka za dvě vzpěry. Stringo máš pravdu jen jednu stranu a mě přijde to co jsem namontoval dobrý.Škoda,že to někdo může u mě skouknout.Jsem od Teplic.Já poslední dobou zvedal kapotu jako za dvacet let před tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.