RenMc Vloženo Pátek v 10:12 Sdílet Vloženo Pátek v 10:12 Cau, nejaky dobracisko si o svatkach zkouselo asi novou baseballku na mym zrcatku. Rozbitej vnejsi kryt, zarovka a sklo/zrcatko. Nakoupil jsem novy, zarovka i kryt byly bez problemu, ale na potize jsem narazil tam, kde jsem je necekal, sklo samotny. Kdyz novy nasadim na ruzici nosice, je vyrazne pootoceny proti spravny pozici, dokonce dost na to, aby se nedalo nastavit do uplne krajnich pozic, protoze pak narazi do housingu, viz obrazek. Oba dily maji klicovany pozice, mely by jit nasadit jen v jedny poloze. Nesetkal se s tim nekdo? Je mozny, ze je nejak pootocenej samotnej ten nosic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo Pátek v 14:20 Sdílet Vloženo Pátek v 14:20 Je to originální sklo nebo náhrada? Mě se totiž stalo, že asférické sklo druhovýroba z východu bylo o trochu větší. Tohle může být podobné, že je to křivě nalepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RenMc Vloženo včera v 00:03 Autor Sdílet Vloženo včera v 00:03 Mas recht, to bude ono.:-( Je to nejaka Cina, podle ceny. Zkusil jsem nasadit zpatky to originalni roztriskany a to sedi rovne.🤦♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo včera v 10:06 Sdílet Vloženo včera v 10:06 Po dorabke BSD mi povodne prave sklo z mojej F3 ostalo doma. Lave to neprezilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.