Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, som tu nový. V decembri som kúpil Superba III FL, 2.0 TSI 206kW. Je to rok výroby 2021 a aktuálne ma nabehaných 104 000 km. Keď som ho kupoval tak sa prezúvalo na zimné pneumatiky. Odjazdil som 1000 km a vyskočila mi kontrolka tlaku v pneumatikách. Išiel som do infotainmentu si hneď zmerať tlak a nič. Koliesko sa točilo asi 5 minút a nič, nevedelo odmerať hodnotu tlaku v pneu. Bol som pozrieť tlak v pneumatikách ručne a hodnoty ostali rovnaké ako pri dofukovaní kolies. Ma s tým niekto nejaké skúsenosti ? Ak sa už s tým niekto stretol, tak vie mi povedať možno cenu za opravu v servise ? 
Za všetky odpovede a rady so vopred vďačný keďže toto je moje prvé auto do Škoda.
V prílohe posielam čo píše v návode k obsluhe.IMG_3176.thumb.jpeg.176198fe213bd9ebeacdd63e427b902f.jpeg

@Vit00

Píše to závadu nebo jen svítí s hláškou o kontrole tlaku v pneu?

Pakliže píše závadu tak servis.

Pakliže pouze ikona s hláškou tlaku v pneu, tak nastavit(potvrdit) v infotainmentu tlaky pneu. Viz návod k autu.

Upraveno od lucky.jack

• Autor

@lucky.jack Vyzerá to na závadu. Išiel som podľa návodu k obsluhe a po naštartovaní bliká minútu a potom už len svieti a v návode píše že sa jedná o závadu.

V tom případě servis. Může být zaneseny snimaci krize, vadné atd. Bez diagnostiky to nepůjde 

• 5 měsíců později...

Ahojte,

Sporadicky mi svieti chybný tlak pneumatík, po resete pár km nič a potom sa zase rozsvieti. diagnostika vypísala chybu c1146f0 , kde môže byt chyba? Skoda superb 3 2.0 tdi.

Ďakujem pekne

20250620_231540.jpg

Upraveno od Matuss15

Chyba C1146F0 obvykle souvisí s problémy s snímačem tlaku v pneumatikách (TPMS). Může to znamenat, že je nízký tlak v jedné z pneumatik, nebo že je vadný snímač. Je také možné, že se jedná o chybu v komunikaci systému TPMS s řídící jednotkou vozu. 

Ďakujem za odpoveď ale skoda nemá tpms snímače v kolesách a tlak je samozrejme dobrý.

kolkokrat si skusal SET nastavenie spravneho tlaku ?

treba viackrat opakovane

No sporadicky sa mi to rozsvietuje v priebehu tohto týždňa, čiže už som to resetol asi 5x. Otázka je, kde hľadať problém -  ABS snímače ? alebo čo na to má ešte vplyv ?

Upraveno od Matuss15

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.