Publikováno Leden 6Led 6 Zdravím, som tu nový. V decembri som kúpil Superba III FL, 2.0 TSI 206kW. Je to rok výroby 2021 a aktuálne ma nabehaných 104 000 km. Keď som ho kupoval tak sa prezúvalo na zimné pneumatiky. Odjazdil som 1000 km a vyskočila mi kontrolka tlaku v pneumatikách. Išiel som do infotainmentu si hneď zmerať tlak a nič. Koliesko sa točilo asi 5 minút a nič, nevedelo odmerať hodnotu tlaku v pneu. Bol som pozrieť tlak v pneumatikách ručne a hodnoty ostali rovnaké ako pri dofukovaní kolies. Ma s tým niekto nejaké skúsenosti ? Ak sa už s tým niekto stretol, tak vie mi povedať možno cenu za opravu v servise ? Za všetky odpovede a rady so vopred vďačný keďže toto je moje prvé auto do Škoda. V prílohe posielam čo píše v návode k obsluhe.
Leden 6Led 6 @Vit00 Píše to závadu nebo jen svítí s hláškou o kontrole tlaku v pneu? Pakliže píše závadu tak servis. Pakliže pouze ikona s hláškou tlaku v pneu, tak nastavit(potvrdit) v infotainmentu tlaky pneu. Viz návod k autu. Upraveno Leden 6Led 6 od lucky.jack
Leden 6Led 6 Autor @lucky.jack Vyzerá to na závadu. Išiel som podľa návodu k obsluhe a po naštartovaní bliká minútu a potom už len svieti a v návode píše že sa jedná o závadu.
Leden 6Led 6 V tom případě servis. Může být zaneseny snimaci krize, vadné atd. Bez diagnostiky to nepůjde
Červen 22Čer 22 Ahojte, Sporadicky mi svieti chybný tlak pneumatík, po resete pár km nič a potom sa zase rozsvieti. diagnostika vypísala chybu c1146f0 , kde môže byt chyba? Skoda superb 3 2.0 tdi. Ďakujem pekne Upraveno Červen 22Čer 22 od Matuss15
Červen 22Čer 22 Chyba C1146F0 obvykle souvisí s problémy s snímačem tlaku v pneumatikách (TPMS). Může to znamenat, že je nízký tlak v jedné z pneumatik, nebo že je vadný snímač. Je také možné, že se jedná o chybu v komunikaci systému TPMS s řídící jednotkou vozu.
Červen 22Čer 22 Ďakujem za odpoveď ale skoda nemá tpms snímače v kolesách a tlak je samozrejme dobrý.
Červen 22Čer 22 No sporadicky sa mi to rozsvietuje v priebehu tohto týždňa, čiže už som to resetol asi 5x. Otázka je, kde hľadať problém - ABS snímače ? alebo čo na to má ešte vplyv ? Upraveno Červen 23Čer 23 od Matuss15
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.