Přejít na obsah

Kontrolka tlaku v pneumatikách

Vit00

Doporučené příspěvky

Zdravím, som tu nový. V decembri som kúpil Superba III FL, 2.0 TSI 206kW. Je to rok výroby 2021 a aktuálne ma nabehaných 104 000 km. Keď som ho kupoval tak sa prezúvalo na zimné pneumatiky. Odjazdil som 1000 km a vyskočila mi kontrolka tlaku v pneumatikách. Išiel som do infotainmentu si hneď zmerať tlak a nič. Koliesko sa točilo asi 5 minút a nič, nevedelo odmerať hodnotu tlaku v pneu. Bol som pozrieť tlak v pneumatikách ručne a hodnoty ostali rovnaké ako pri dofukovaní kolies. Ma s tým niekto nejaké skúsenosti ? Ak sa už s tým niekto stretol, tak vie mi povedať možno cenu za opravu v servise ? 
Za všetky odpovede a rady so vopred vďačný keďže toto je moje prvé auto do Škoda.
V prílohe posielam čo píše v návode k obsluhe.IMG_3176.thumb.jpeg.176198fe213bd9ebeacdd63e427b902f.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...