Publikováno Leden 28Led 28 Zdravím, chtěl bych se jen zeptat jestli někdo neměl stejný problém jako já. Dnes na dálnici jsem potřeboval setřít zadní okno. Nejdříve netekla vůbec žádná kapalina, pak jen slabě. Nakonec, po neustávajícím zápachu z kapaliny uvnitř vozu jsem zastavil a zjistil, že mám louži kapaliny na gumové podlážce. Po každém použití páčky na zadní ostřik viditelný proud kapaliny z mezery mezi plasty dole u prahu vedle spojky. Hádám prasklá, nebo vypadlá hadička k zadnímu ostřikovači. Ví někdo jak opravit/ jak náročná je oprava apod.? Octavia Combi III 1.4, r.v. 2015 Předem díky
Leden 28Led 28 demontovat spodny plast a skontrolovat. bud len vypadla hadicka, alebo doslo k poskodeniu. je tam spojka
Leden 29Led 29 Autor Dobrý den, díky za odpověď. Je třeba vyndat sedačka, nebo se to dá udělat i bez demontáže? M.
Leden 29Led 29 Autor Ještě jak koukám na ten obrázek, předpokládám, že ta spojka je to bílé na černé hadičce.
Únor 4Úno 4 Autor Zkoušel jsem nějak vyndat ten plast, ale drží to tam jak židovská víra. Není na to nějaký fígl? Navíc teď mrzne, plasty jsou tvrdé a nerad bych něco zlomil.. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.