Nula Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami Ahoj, nafasoval jsem jako služební Octavia 3 z roku 2013 s rádiem Swing. Jezdil jsem dřív s novějšími Octavkami a tady nemůžu přijít na to jak přepnout multifunkční část displeje panelu přístrojů, je stále na venkovní teplotě. Multifunkční volant to nemá a na páčce stěračů tlačítka nejsou, přes rádio jsem možnost nenašel, v manuálu online jsem nenašel žádnou třetí možnost - existuje ještě ještě jiná možnost (a tím nemyslím přes diagnostiku), nebo prostě někdy někdo vyměnil páčku stěračů za starší a mám smůlu? Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 18 hodinami Sdílet Vloženo před 18 hodinami Ahoj, pomohla by nějaká fotka z auta, o co vlastně jde. Nemá to auto třeba budíky bez MaxiDOTu, kde údaje přepínat nejdou? Pak mě ještě napadá, že někdo mohl vyměnit volant za základní bez MF tlačítek a páčky nechal původní bez tlačítek navíc. Jinak se mi ale nezdá popis, že nejde přepnout z venkovní teploty. Ta je na MaxiDOTu stejně statická dole pod dalšími údaji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami nie vsetky O3 museli mat palubny PC/maxidot. takze bez fotky je to len hadanie. navyse O3 mohla mat az 4 verzie budikov 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nula Vloženo před 9 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 9 hodinami Tak ještě pár fotek zevnitř, podle postu od wirera to opravdu vypadá že se jedná o displej bez palubního počítače, což jsem nevěděl že se u O3 dělá - tak díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.