Přejít na obsah

Přepnutí displeje panelu přístrojů

Nula

Doporučené příspěvky

Ahoj,

nafasoval jsem jako služební Octavia 3 z roku 2013 s rádiem Swing. Jezdil jsem dřív s novějšími Octavkami a tady nemůžu přijít na to jak přepnout multifunkční část displeje panelu přístrojů, je stále na venkovní teplotě.

Multifunkční volant to nemá a na páčce stěračů tlačítka nejsou, přes rádio jsem možnost nenašel, v manuálu online jsem nenašel žádnou třetí možnost - existuje ještě ještě jiná možnost (a tím nemyslím přes diagnostiku), nebo prostě někdy někdo vyměnil páčku stěračů za starší a mám smůlu?

Předem díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pomohla by nějaká fotka z auta, o co vlastně jde. Nemá to auto třeba budíky bez MaxiDOTu, kde údaje přepínat nejdou?

Budiky_bez_MaxiDOTu.thumb.jpg.c97a754c1ab5e4c8ee0ecfa02ff483c9.jpg

Pak mě ještě napadá, že někdo mohl vyměnit volant za základní bez MF tlačítek a páčky nechal původní bez tlačítek navíc.

Jinak se mi ale nezdá popis, že nejde přepnout z venkovní teploty. Ta je na MaxiDOTu stejně statická dole pod dalšími údaji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...