Nula Vloženo Středa v 20:31 Sdílet Vloženo Středa v 20:31 Ahoj, nafasoval jsem jako služební Octavia 3 z roku 2013 s rádiem Swing. Jezdil jsem dřív s novějšími Octavkami a tady nemůžu přijít na to jak přepnout multifunkční část displeje panelu přístrojů, je stále na venkovní teplotě. Multifunkční volant to nemá a na páčce stěračů tlačítka nejsou, přes rádio jsem možnost nenašel, v manuálu online jsem nenašel žádnou třetí možnost - existuje ještě ještě jiná možnost (a tím nemyslím přes diagnostiku), nebo prostě někdy někdo vyměnil páčku stěračů za starší a mám smůlu? Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo Středa v 22:13 Sdílet Vloženo Středa v 22:13 Ahoj, pomohla by nějaká fotka z auta, o co vlastně jde. Nemá to auto třeba budíky bez MaxiDOTu, kde údaje přepínat nejdou? Pak mě ještě napadá, že někdo mohl vyměnit volant za základní bez MF tlačítek a páčky nechal původní bez tlačítek navíc. Jinak se mi ale nezdá popis, že nejde přepnout z venkovní teploty. Ta je na MaxiDOTu stejně statická dole pod dalšími údaji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo včera v 05:43 Sdílet Vloženo včera v 05:43 nie vsetky O3 museli mat palubny PC/maxidot. takze bez fotky je to len hadanie. navyse O3 mohla mat az 4 verzie budikov 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nula Vloženo včera v 07:41 Autor Sdílet Vloženo včera v 07:41 Tak ještě pár fotek zevnitř, podle postu od wirera to opravdu vypadá že se jedná o displej bez palubního počítače, což jsem nevěděl že se u O3 dělá - tak díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.