cosby Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Kluci,mám 6-ti místnou dodávku,v TP je to ale jako nákladní auto a tak se chci zeptat,co vyřídit,abych mohl vjíždět do zákazu vjezdu nákla´dáku,když někomu něco vezu.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Požádat na místním obecním uřadě s rozšířenou pusobností příslušné povolení ke vjezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 a platí se za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nejde taky o to že nemáš nad 3,5 t ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Mám DO 3,5t.Kolik se asi platí?A platí to na celém území ČR nebo jen v daném městě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 blbost, kdyz mas do 3,5t muzes vsude jako osobak !!!!!! jezzdim dodavkou uz 5 let a nemel sem s tim problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 si právě taky myslím favorit pick-up je taky nákladák a jezdí všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 AHA.Takže pokud mám do 3,5t tak můžu??v TP mám psáno nákladní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Taky jsem měl pochybnosti ale tady je vysvětlení otázka - a k ní přiložene odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Díky.Mám o problém míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Je to sice mimo toto tema - ale Cosby co pak si vyvaděl že maš varovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) nevím,prý jsem napsal vtip do lampárny a velkému Martinoslavovi se to nelíbilo,ale já dal jen odkaz na video. Editováno: 19. leden 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Též děkuji za vysvětlení - vždy mě učili, že je to zákaz vjezdu všech nákladních vozidel, což je i tzv. kategorie N1. Teď aspoň vím, že s tou naší malou firemní dodávkou můžu téměř všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nevím,prý jsem napsal vtip do lampárny a velkému Martinoslavovi se to nelíbilo,ale já dal jen odkaz na video. Tož to by mě zajímalo, jestli dostane varování i TomasB. Tím nechci říct, že bych mu ho přál... (Ale pořádek muší bejt, viď Martinoslave...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 blbost, kdyz mas do 3,5t muzes vsude jako osobak !!!!!! jezzdim dodavkou uz 5 let a nemel sem s tim problem bnení pravda, jak máš žlutý SPZ, tak seš nákladní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nevím,prý jsem napsal vtip do lampárny a velkému Martinoslavovi se to nelíbilo,ale já dal jen odkaz na video. byla amnestie, tys toho nevyužilů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nevím,prý jsem napsal vtip do lampárny a velkému Martinoslavovi se to nelíbilo,ale já dal jen odkaz na video. Tož to by mě zajímalo, jestli dostane varování i TomasB. Tím nechci říct, že bych mu ho přál... (Ale pořádek muší bejt, viď Martinoslave...) a co jako máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 blbost, kdyz mas do 3,5t muzes vsude jako osobak !!!!!! jezzdim dodavkou uz 5 let a nemel sem s tim problem bnení pravda, jak máš žlutý SPZ, tak seš nákladní ale nove spz už barvy nerozeznavaji a obrazek který jsem hodil hovoří za vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Nákladních aut je dneska polovina vozováho parku ČR (díky N1). Rozhodující jsou ty 3,5 tuny pokud na značce není dodatková tabule s jinou informací. SPZ a její barva nic neznamená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 blbost, kdyz mas do 3,5t muzes vsude jako osobak !!!!!! jezzdim dodavkou uz 5 let a nemel sem s tim problem bnení pravda, jak máš žlutý SPZ, tak seš nákladní V tom teda byl dost velkej bordel - půlka favoritů pickupů jezdilo se žlutejma SPZ a půlka s bílejma - podle techničáku musejí být obojě nákladní N1 a jak tu někdo píše dnešní RZ mají stejnou barvu. Jinak kategorie N1 jsou nákladní vozidla do 3,5t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nevím,prý jsem napsal vtip do lampárny a velkému Martinoslavovi se to nelíbilo,ale já dal jen odkaz na video. Tož to by mě zajímalo, jestli dostane varování i TomasB. Tím nechci říct, že bych mu ho přál... (Ale pořádek muší bejt, viď Martinoslave...) a co jako máš na mysli? Viz. "docela dobré" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Tomas taky dostane jednoho pana varovnyho. A inya by zaslouzil taky, bonzovat se nema Nehlede na to, ze tohle praskacstvi je fakt pod uroven. Prijde mi to ubohe starat se o to, kdo ma a kdo nema dostat varovani. Kdyz ho nekomu nedam a jinemu ano, tak k tomu mam vzdy dostatecny argument. Nikomu varovani nedavam jen tak, z libovule. Cosby dostal varovani, protoze do lamparny soupne vtip a jen o par radku pod jeho tematem bylo tema, ve kterem jsem za to dal cloveku varovani. Prislo mi to jako nehorazne lajdactvi, zvlast od cloveka, ktery je na foru denne a je natolik zkuseny, ze by sam mohl vedet, ze vtipy patri do vtipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 nevím,prý jsem napsal vtip do lampárny a velkému Martinoslavovi se to nelíbilo,ale já dal jen odkaz na video. Michale, ty to ale vis moc dobre, proc jsi dostal varovani. Kdybys aspon uvedl podrobnosti. Tohle je dost zbabela argumentace. Ano, vtipy patri do vtipu, ale varovani mas za to, ze jen o par radku pod tebou ho dostal za tu samou vec jiny clen fora a ty to suverene, lajdacky, udelas znovu. Ja tohle fakt nechapu. Je to tak velky problem davat vtipy, vtipne obrazky, videa, do tematu, ktere je pro tento ucel specialne zrizeno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Tož to by mě zajímalo, jestli dostane varování i TomasB. Tím nechci říct, že bych mu ho přál... (Ale pořádek muší bejt, viď Martinoslave...) Clovece, radsi koukej sekat dobrotu, mohl by se najit taky nekdo dalsi kdo te naprasi az udelas chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 a ná tam nedal vtip,ale odkaz na video,které,pro někoho,třebas ani nemusí být vtipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.