cosby Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 A ještě jedna věc Martine.Téma je!vtipy pro Fabiatiky,což já nejsem tak varování jsem dostal neprávem.My jsem octaviání a můžeme si tedy vtipy dávat do lampárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Ted bys mel dostat druhe varovani, tema neni o vtipech "jen" pro fabiatiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Už se bijou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) blbost, kdyz mas do 3,5t muzes vsude jako osobak !!!!!! jezzdim dodavkou uz 5 let a nemel sem s tim problem bnení pravda, jak máš žlutý SPZ, tak seš nákladní Mr.Pecoun má pravdu. Značka zákaz vjezdu nákladních automobilů platí pro nákladní automobily i pro tahače přívěsu nebo návěsu a speciální automobily o celkové hmotnosti převyšující 3 500 kg; neplatí obytné automobily.Ze značkama žlutejma nebo bílejma to nic nemá. Jenom pro zajímavost 30/2001 Sb.§9 Editováno: 20. leden 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 přesně tak, jekmile máš auto celkové hmotnosti do 3,5t tak se tě tato značka netýká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Tož to by mě zajímalo, jestli dostane varování i TomasB. Tím nechci říct, že bych mu ho přál... (Ale pořádek muší bejt, viď Martinoslave...) Clovece, radsi koukej sekat dobrotu, mohl by se najit taky nekdo dalsi kdo te naprasi az udelas chybu Jestli to Tomas cití jako práskačství, nechť se ozve a ty mi dej varování. Ale jak jsem tě poznal tady na fóru, tak máš rád pořádek a čekal bych to tak jako tak , proto jsem se zmínil nejprve náznakem a kdyby se Tomas neptal, už bych víc nepsal. (určitě sis přečetl celé vlákno...) Jinak sorry za OT, protože za OT se může dát taky varování, či se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 nevím,prý jsem napsal vtip do lampárny a velkému Martinoslavovi se to nelíbilo,ale já dal jen odkaz na video. Tož to by mě zajímalo, jestli dostane varování i TomasB. Tím nechci říct, že bych mu ho přál... (Ale pořádek muší bejt, viď Martinoslave...) a co jako máš na mysli? Viz. "docela dobré" Ale to jsem tam nwedával jako vtip, bylo to na OOOO klubu, psala to tam ženská, tak jsem myslel, že má takový dílo doma. Nijak jsem to nezkoumal, jestli to je nějakej fór. Že to vtip, kterej koluje po rádiích jsem neměl páru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.