Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Pises to do zlej sekcii :blbec: a nic sa nestane len sa ti vymazu km tie ktore si presiel na nadrz

Editováno: , autor: V/// RS
Vloženo
Ahoj ,co se stane na Octě I 98combi 1.9 když odpojím na delší dobu akumulátor(dejme tomu Týden).Dík

Po týdnu nic ( vynulujou se ti hodnoty částečně ujetých kilometrů, spotřeba atd,pravděpodobně i nastavení stanic v rádiu).

Po dvou týdnech vybouchne z ničeho nic motor, auto začne hořet , shoří ti garáž a to je vše .

:p:p:p:p

nejsi náhodou agent provokatér? :prc::D

Vloženo

Děkuji za odpověď A nenechám bez baterie auto víc jak týden ,nemám pojištěnou garáž.A za druhé jak to ,že nepíšu do správné sekce ?akumulátor je snad od elektriky né?Nebo aspoň jsme se to ve škole učili.

Vloženo
Baterku jsem chtěl odpojit ,kvůli tomu,že na zimu mám Faťana a Oktu mám v garáži a je zap.alarm,hodiny,atd.co prostě žere tak jsem ji chtěl odpojit.

To urcite udelej, ja to minulou zimu neudelal kdyz mi to stalo 8 dni (venku) a uz jsem ji nerozhybal... ;)

Vloženo
po 8 dnech vytlučená baterka? to asi nebyla moc v kondici

Bylo celych 8 dni 15 pod nulou a byla 2 roky stara, take me to prekvapilo... :(

To by měla přece bez problémů vydržet.

Vloženo
po 8 dnech vytlučená baterka? to asi nebyla moc v kondici

Bylo celych 8 dni 15 pod nulou a byla 2 roky stara, take me to prekvapilo... :(

To by měla přece bez problémů vydržet.

Mela by, realita je jina...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...