Zdenek74 Vloženo Neděle v 12:10 Sdílet Vloženo Neděle v 12:10 Zdravím pánové , mám takový problém, občas se mi stane, že se rozsvítí kontrolka motoru (1.6 tdi). Někdy je to po natankování ( orlen,euroil ) a někdy třeba po ujeti cca100-200km. Do nafty přidávám aditivum VIF. Auto necuká a jede normálně a ani nepadá do nouzáku. Setkal se s tím už někdo? Nějaký nápad jak se toho zbavit? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Neděle v 12:41 Sdílet Vloženo Neděle v 12:41 Nápad mám - co diagnostika a výpis chyb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek74 Vloženo Neděle v 12:44 Autor Sdílet Vloženo Neděle v 12:44 Na diagnostiku jdu v pátek, tak snad budu moudřejší a budu znát číslo chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo Neděle v 20:42 Sdílet Vloženo Neděle v 20:42 Byt me zatim tato zavada nepostihla a mam stejnou motorizaci, tak budu rad, pokud se zde podelis o vysledek, kdyby nahodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek74 Vloženo Pondělí v 07:23 Autor Sdílet Vloženo Pondělí v 07:23 Pánové tak sem nalil do nádrže o dost víc aditiva VIF a kontrolka zhasla. Asi už ani ORLEN nemá dobrou naftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.