Zdenek74 Vloženo včera v 12:10 Sdílet Vloženo včera v 12:10 Zdravím pánové , mám takový problém, občas se mi stane, že se rozsvítí kontrolka motoru (1.6 tdi). Někdy je to po natankování ( orlen,euroil ) a někdy třeba po ujeti cca100-200km. Do nafty přidávám aditivum VIF. Auto necuká a jede normálně a ani nepadá do nouzáku. Setkal se s tím už někdo? Nějaký nápad jak se toho zbavit? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo včera v 12:41 Sdílet Vloženo včera v 12:41 Nápad mám - co diagnostika a výpis chyb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek74 Vloženo včera v 12:44 Autor Sdílet Vloženo včera v 12:44 Na diagnostiku jdu v pátek, tak snad budu moudřejší a budu znát číslo chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami Byt me zatim tato zavada nepostihla a mam stejnou motorizaci, tak budu rad, pokud se zde podelis o vysledek, kdyby nahodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek74 Vloženo před 9 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 9 hodinami Pánové tak sem nalil do nádrže o dost víc aditiva VIF a kontrolka zhasla. Asi už ani ORLEN nemá dobrou naftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.