Fredy Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Bol som kupovat s kamaratom Fabiu combi r.v.10/2001. Vsetko bolo super ibaze svietila na budikoch kontrolka motora. Predavajuci tvrdil ze to nic nie je. Ze ta kontrolka niekedy svieti a niekedy nie. Vraj je to u Fabii normalne...?? Takisto svietila kontrolka ESP. Ta vraj tiez niekedy svieti inokedy nie. Je to vybava comfort a to ESP to vraj nema ale kontrolka svieti. Prosim o radu. Ako je to s tymi kontrolkami??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Asi vas niekto dobre dobehol modlite sa aby to nebol kablovy zväzok-ZHNITY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Bol som kupovat s kamaratom Fabiu combi r.v.10/2001.Vsetko bolo super ibaze svietila na budikoch kontrolka motora. Predavajuci tvrdil ze to nic nie je. Ze ta kontrolka niekedy svieti a niekedy nie. Vraj je to u Fabii normalne...?? Takisto svietila kontrolka ESP. Ta vraj tiez niekedy svieti inokedy nie. Je to vybava comfort a to ESP to vraj nema ale kontrolka svieti. Prosim o radu. Ako je to s tymi kontrolkami??? Někdy ty kontroly svítí jak vánoční stromek, chce to zajet na diagnostiku. A mám takovej dojem, že ti nesvítí kontrolka ESP, ale spíš EPC!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 O ano EPC a to auto sme este nekupili. Vraj na diagnostike to neukazalo ziadnu chybu. Vraj! Ale radsej do toho nejdeme. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Bol som kupovat s kamaratom Fabiu combi r.v.10/2001.Vsetko bolo super ibaze svietila na budikoch kontrolka motora. Predavajuci tvrdil ze to nic nie je. Ze ta kontrolka niekedy svieti a niekedy nie. Vraj je to u Fabii normalne...?? Takisto svietila kontrolka ESP. Ta vraj tiez niekedy svieti inokedy nie. Je to vybava comfort a to ESP to vraj nema ale kontrolka svieti. Prosim o radu. Ako je to s tymi kontrolkami??? 1 zasada, ak ides kupovat nieco v com sa nevyznas, tak si na to vezmi odbornika 2. zasada ak nieco predavajuci tvrdi, ze je to OK, nech to ukaze na dalsich troch styroch novych autach, ze to tak ma byt 3. zasada ak nieco takehoto najdes uz pred kupou, tak si to nechaj zapisat, ze toto a toto robilo pri predvadzacke a odpoved predavajuceho bola takato .... Skratim to: predavajuci Ta ojekabatil ... precitaj forum a vyhadaj nieco o hnijucom kablovom zvazku a svietaicich kontrolkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 O ano EPC a to auto sme este nekupili.Vraj na diagnostike to neukazalo ziadnu chybu. Vraj! Ale radsej do toho nejdeme. Dik dobre si spravil, pretoze vymena kabloveho zvazku ked nemas znamosti tak je pridraha ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.