ZuzanaS. Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami Dobrý den. Mám škoda fabia III 2015. Nedávno po zapnutí stěračů se mi rozjel i zadní stěrač a nešel nijak vypnout a k tomu mi přestali fungovat přední stěrače . Následně byla vyměněna pojistka a nějaký čas to bylo v pořádku a teď to začalo dělat znova. Nevíte čím by to mohlo být? Všem děkuji za rady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo před 18 hodinami Sdílet Vloženo před 18 hodinami Kľudne to môže byť aj samotná páčka stieračov, zvyknú sa kaziť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Ahoj, téma jsem přesunul do víc odpovídající sekce a trochu upravil název. Taky bych se přikláněl k problému se samotnou páčkou. Podle výbavy je potřeba vybrat správný typ, nejlépe asi za pomocí VIN v servisu. Mění se to jako celek i s druhou páčkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZuzanaS. Vloženo před 17 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 17 hodinami Ahoj děkuji. Pak dám vědět , čím to bylo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Jen bych teda nejdřív zkusil znovu zkontrolovat tu pojistku a relé. Případně se podívat přes diagnostiku, jestli se tam něco ukáže. Ty páčky přece jen nejsou nejlevnější, takže bude lepší vyloučit před jejich výměnou všechny ostatní možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.