Přejít na obsah

Osobní rekord

Luke288

Doporučené příspěvky

S8 4,2 tiptronic

na fotce "jen 260" km/h, pak ale rychlost narostla na 290 Km/h - jde to vidět i na otáčkách, jsou jen 4tis a něco, při maximálce byly otáčky necelých 6tis. Jinak měřeno na rovném useku dálnice. (tachometrových, samozřejmě odstraněný omezovač rychlosti).

Jel jsem Brno - Ústí nad Labem 1 hod a 35 min (303 km) z pátka na sobotu okolo 3 hod ráno... Nádrž (92 litrů) nevydržela, musel jsem tankovat v lovosicích... :-)))

post-62-1169493448.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

xstorm Podáno 22.1.2007, 20:17

S8 4,2 tiptronic

na fotce "jen 260" km/h, pak ale rychlost narostla na 290 Km/h - jde to vidět i na otáčkách, jsou jen 4tis a něco, při maximálce byly otáčky necelých 6tis. Jinak měřeno na rovném useku dálnice. (tachometrových, samozřejmě odstraněný omezovač rychlosti).

Jel jsem Brno - Ústí nad Labem 1 hod a 35 min (303 km) z pátka na sobotu okolo 3 hod ráno... Nádrž (92 litrů) nevydržela, musel jsem tankovat v lovosicích... :-)))

hmm, pri takej rýchlosti a ešte fotiť?, ja tiež niekedy robím také krkolomné kúsky, ale toto by som si dovolil tak pri 200max

Odkaz ke komentáři

62454 - samo že jsem to nefotil já, takový magor fakt ještě nejsem (fotil kamarád mým telefonem).

JirkaK - to tam fakt asi nenarvu 45 lidí, ale občas mi připadá, že brno - praha v autobusech za volantem sedí samej alonzo a schumacher... a myslí si, že můžou jet s busem i těch 260 km/h, kdyby to šlo...

Odkaz ke komentáři

ja mam vyzkouseny, ze mi to proměřuje o 5km/h skoro pořád, ve víceméně celým rychlostním spektru

a to je taky ten důvod, proč ti to jede jakoby pomaleji, než ostatním rekordmanům :D já na tom budu podobně

Jirik trefil hlavou hrebik jako obvykle :smich:

Ja to mam namereno na tachaci, nevim kolik premeruje a nejak to ani nezkoumam :D

Ziju v blazene nevedomosti.

H.

Odkaz ke komentáři

A navyše S8 nemá také super vzduchové sedadlo pre vodiča :D

Ale jasne, že aj ja sem tam skúsim maximálku. Ale len sem tam. Rád by som si neskôr aj vyčerpal dôchodok, na ktorý si platím B)

No oni tie tachometre fakt zvyknú premeriavať. A ešte ani na rovnakom type auta, s identickým obutím a motorom to neukazuje rovnako.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...