Jezekub Vloženo včera v 14:10 Sdílet Vloženo včera v 14:10 Zdravím, mám otázku. Po čem jít ? nedávno jsem kupoval octavii 2, s 1.9. TDI S PDF. [BLS] V současné chvíli mám nájezd 205tis. Všechno jede jak má, octavia jede, táhne nekouří Při prohlídce motoru jsem si všiml, že se objevila mastnota. A to na škrtící klapce a na bloku samostatného motoru. Den předtím jsme přijeli ze zhruba 300km výletu. Nenapadá vás po čem jít ? Obávám se, že: - turbo - těsnění pod hlavou Díky moc za nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 18 hodinami Sdílet Vloženo před 18 hodinami (editace) Podle stavu toho bordelu to vypadá, že už to tam nějakou chvíli je. Začal bych pořádným odmaštěním všeho a následně zkoumání kde to začne vzlínat. Jinak můžeš přetěsnit půl motoru a trefit se nemusíš. Editováno: před 18 hodinami, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezekub Vloženo před 17 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 17 hodinami Jo, to asi to tak zrobím. Je to nejrozumnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.