Jezekub Vloženo Pondělí v 14:10 Sdílet Vloženo Pondělí v 14:10 Zdravím, mám otázku. Po čem jít ? nedávno jsem kupoval octavii 2, s 1.9. TDI S PDF. [BLS] V současné chvíli mám nájezd 205tis. Všechno jede jak má, octavia jede, táhne nekouří Při prohlídce motoru jsem si všiml, že se objevila mastnota. A to na škrtící klapce a na bloku samostatného motoru. Den předtím jsme přijeli ze zhruba 300km výletu. Nenapadá vás po čem jít ? Obávám se, že: - turbo - těsnění pod hlavou Díky moc za nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo Úterý v 05:19 Sdílet Vloženo Úterý v 05:19 (editace) Podle stavu toho bordelu to vypadá, že už to tam nějakou chvíli je. Začal bych pořádným odmaštěním všeho a následně zkoumání kde to začne vzlínat. Jinak můžeš přetěsnit půl motoru a trefit se nemusíš. Editováno: Úterý v 05:19, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezekub Vloženo Úterý v 06:11 Autor Sdílet Vloženo Úterý v 06:11 Jo, to asi to tak zrobím. Je to nejrozumnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.