Yakub Vloženo Úterý v 16:55 Sdílet Vloženo Úterý v 16:55 Ložiska diferenciálu (hučení) Zdravím, mám Superba 3, 206kw. Najeto 80tis. Při rozjezdech nebo nízké rychlosti mi auto divně hučí. Dělá to i u podřazení z 3 na 2 a 1. Dočetl jsem se že by to mohly být nějaké ložiska diferenciálu. Chci se zeptat, zda někdo neměl stejný problém, popř., jak ho řešil? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo Úterý v 17:36 Sdílet Vloženo Úterý v 17:36 Máš DQ250 ci 381? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yakub Vloženo Středa v 17:11 Autor Sdílet Vloženo Středa v 17:11 381 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo Středa v 19:43 Sdílet Vloženo Středa v 19:43 Tam vetsinou huci zadni difec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yakub Vloženo Středa v 20:42 Autor Sdílet Vloženo Středa v 20:42 (editace) A jaký je v tom rozdíl prosím? Mám 4x4, nemůže byt problém třeba v Haldexu? Editováno: Středa v 20:44, autor: Yakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo Čtvrtek v 07:51 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 07:51 Mas malo km, neverim, ze DSG je v riti. Vplyv na prevodovku maju Nm a nie vykon, a to TSI ma 400Nm co je ako 140kW diesel. Huci ti asi skor zadny diferencial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo Čtvrtek v 08:10 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 08:10 blbé otázky, ale ... mají na to vliv zatáčky? ... po přezutí nastala žádná změna? (pokud už jsi přezul) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yakub Vloženo Čtvrtek v 15:21 Autor Sdílet Vloženo Čtvrtek v 15:21 Ano přezul. Je to pořád stejné. Při zatáčkách rozdíl nepozoruji. Ale rozdíl je v tom, že to dělá jen když se auto zahřeje. Prvních 7 km když je auto studené, to nehuči. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo Čtvrtek v 15:40 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 15:40 Zohriat auto, do servisu, stetoskop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.