Nakkiel666 Vloženo Čtvrtek v 16:26 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 16:26 Zdravím, nedávno jsem si pořídil 1.9sdi kombíka. Dneska jsem měnil plynové vzpěry a po asi třetím otevření a zavření kufru, mi tlačítko kufru způsobí jen odskočení, ale kufr nejde otevřít. Napadá mě, jsou to vzpěry z allgera které jdou nahoru dost razantně, je možné, že to po uvolnění tahá moc nahoru a blokne nějak zámek ? Nebo mi odešel mikrospínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo Čtvrtek v 17:20 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 17:20 U jedničkový Fabie ti nigdy po odjištění nevyletí dveře od kufru do horní polohy, ale musíš jim pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakkiel666 Vloženo Čtvrtek v 22:59 Autor Sdílet Vloženo Čtvrtek v 22:59 Hecl jsem se po odpolední a byl to vyhnutý plíšek co naráží na oranžovou packu - vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.