Přejít na obsah

Nakkiel666

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Nakkiel666

  1. Tak, dneska sem vyzvedl novou expanzku, vytáhl klemu z patice, prostříkal ji kontaktolem, vymenil nadrzku a ZATÍM po asi 10 minutách na volnobeh se žádná kontrolka nerozsvitila. Tak děkuji místnímu osazenstvu za dobrou radu!
  2. A odpoledne jsem to jel 5km projet s tím novým termostatem a během jízdy kdy mi i svítilo přehřátí se rozsvitila kontrolka motoru, muže se rozsvitit když jsem ignoroval tu kontrolku “přehřátí” nebo mi fabia dělá další důvod proč jet na diagnostiku?
  3. Zkusím, je možné ze jsou tam usazeniny když bylo spátne těsnění pod hlavou které sem nechával dělat před 2 měsíci…ale jinak čidlo hladiny je odpojene a je v něm svorka v patici
  4. Zdravím, jsem tady nový i fabku mám chvíli. K problému : po startu mi hned vyblikne kontrolka přehřátí motoru, vyměnil jsem termostat i s číslem za nový, problem přetrvavá. Auto nejeví žádné známky přehřátí, pi projizdce se normálně zahřeje na 90 dle rafičky ale proste vyskočí kontrolka přehřátí, poprvé po 10km cestě kdy naopak rafička visela na 50 stupních (to mě přimělo objednat nový termostat). Auto jinak topí, je po výměně těsnění pod hlavou asi 2 měsíce zpátky, voda neubývá, větrák se sepne když ke třeba…fakt už nevím po čem jít. Je ještě někde čidlo teploty samotného motoru ? Nemyslím to v termostatu.
×
×
  • Vytvořit nový...