Přejít na obsah

O4 FL - vrzající loketní operka

spartakcz

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám novou O4combi FL, nejeto cca 3.000 km a začala vrzat loketní opěrka. Vrže hlavně v horní poloze. Nemá někdo podobné zkušenosti? Případně neřešil jste někdo se servisem? Zatím nemám do servisu naplánovánu cestu, tak řeším možnosti a zkušenosti druhých.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příteli okřídleného šípu,

pokud máme stejnou loketní opěrku, což bychom mohli mít, já mám O4 před FL, zajímá mne, co je to ta horní poloha. Výškově není nastavitelná, max. úhel a délka. Domnívám se, že Tobě jde asi o vrzání, když je odklopená kolmo a není o ni ruka opřená, je to tak?

Odkaz ke komentáři

Příteli okřídleného šípu,

máš asi dvě možnosti. Nají místo onoho vrzání a pokusit se to odstranit. ( nějaké případné docvaknutí spoje plast - plast, či se pokusit dané místo promazat, či poupravit jinak. Druhá varianta, asi to máš ještě v záruce, navštívit servis. Věřím, že nás všechny, kteří si zakoupili vozidlo značky Škoda, nás mají v MB dostatečně rádi a Tobě tu loketku vymění v rámci reklamace. Radek.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...