Přejít na obsah

Leoš1960

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Leoš1960

  1. Ano, mám to také tak. Nevíte, jak se to monstrum z baterie sundá. Potřebuji vidět typ a kapacitu baterie a nechci nic ulomit. Ten plast je asi na baterce nacvaknutý. Ze stran je baterka obalená, takže tam také nic nevidím. Vidím jen, že je to Varta.
  2. Mě dost překvapila cena té hadice. Nic extra na ní není. Ale je to holt Madein Germany😁
  3. Já to objednal svém servisu. Oba díly 606 Kč.
  4. Mě to v Kamiqu funguje dobře. Zatáčky a obce jsem vypnul. Používám jen úpravu rychlosti podle značek. To funguje celkem dobře. Jen když je tam třeba práce na silnici, tak to občas zazmatkuje. Je potřeba si na to zvyknout. Už mne to párkrát zachránilo od pokuty.
  5. Uměl by to někdo v Praze udělat?
  6. Leoš1960

    Operka nohy

    Objevil jsem tuto opěrku nohy určenou přímo na Kamiqa. Máte někdo namontováno? https://www.milotec-autodoplnky.cz/milotec-autodoplnky/eshop/24-1-Milotec-Skoda-Kamiq/0/5/3907-Sportovni-operka-nohy-Skoda-Kamiq
  7. Já osobně mám padesátku dávno za sebou. Všechny asistenty kromě pACC jsem měl už 11 let v Passatu a jsem rád, že je mám i u nového auta. Souhlasím, že elektronika občas "zazmatkuje" a nemusi to být příjemné. Když je pěkná okreska, vše vypnu, DSG přepnu na pádla a užiju si to také.
  8. Souhlas. Stejné to bylo, když k nám pronikla klimatizace nebo DSG. Kdo to neměl, tak kritizoval. A dnes? Úplně normální věc, která se navíc přece dá vypnout. Stejně tak pACC. Zapnu to, kdy potřebuju. Třeba ve Švýcarsku, kde se fotí v každé vesnici, je to doslova k nezaplacení. Je fakt, že si to člověk musí vyzkoušet a zvyknout si na reakce. Stejně jako LA. Při dlouhých jízdách na dálnici je to z hlediska bezpečnosti určitě přínos, ale na zásahy do řízení musí být řidič připravený, aby nezmatkoval.
  9. Ahoj, konečně jsem se "prokousal" a nastavil na mobilu Škoda connect. Všechno funguje, ale při pokusu o odemčení auta na mne vyskočilo toto hlášení: Mátew s tím nějaké zkušenosti. Nerad bych jezdil zbytečně do servisu.
  10. Nevíte někdo k čemu slouží drážky na dvířkách odkládací schránky u spolujezdce? Je schránka klimatizovaná?
  11. V mém TP už 18" kola nejsou.
  12. Ahoj,

    Mám nového Kamiqa a zde jsem se dočetl, že jsi machr na úpavu kódování. Štve mne start/stop. 

    Můžeš mi prosím pomoci.

    Díky

    Leoš

    739535799

    leos.guth@gmail.com

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. mirkaroomster

      mirkaroomster

      Tak to jsem na tom úplně stejně. Ale jak říkám v lednu reagoval obratem. Tak se zeptám, podařilo se ti sehnat někoho jiného na to kódování?

    3. Leoš1960

      Leoš1960

      Nikoho jsem zatím nezkoušel. Strakonice nemám zas moc daleko.

      Někde jsem tu viděl telefon na ferdu, ale už nevím, kde to bylo.

    4. mirkaroomster

      mirkaroomster

      Aha, tak to sem neviděl. Taky bych se rád zbavil start/stopu a chtěl bych něco dalšího naprogramovat :-(. Zatím díky moc za info

  13. Já mám ve starém Passatu Dynaudio. Je bez subwooferu, ale hraje parádně. Nic nedrnčí. Kamiqu budu mít Škoda audio v rámci paketu Navi. Tak doufám, že to nebude zklamání.
  14. Já objednával koncem ledna a výroba měla být 14. - 16. týden. Teď po odstávce prý svítí 19. - 20. Přesné datum se prodejce dozví se zasláním VIN kódu. Teď se ale prý stává, že auto už skládají na dvoře a VIN kód přijde až následně.
×
×
  • Vytvořit nový...