Přejít na obsah

Nesedící plast v tapecu dveří

Tomas_CZE

Doporučené příspěvky

Ahoj, nedávno jsem musel demontovatScreenshot_20250401-191930.thumb.png.c6d0f069895f491ed238bf1e0118d795.png plast madla dveri v tapecu dveri ridice (viz.foto) a z nejakeho duvodu uz mi tento plast nejde uplne zacvaknout zpet(horni cast vycniva smerem ven). Je to malickost, ale prece jenom bych byl rad kdyby to bylo zase tak hezke jako pretim XD. Mate nekdo zkusenost se spravnym nacvacknutim tohoto krytu zpět do tapecu? Predem dekuji za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neumí to ani v autorizovaných servisech. Po lakovaní dveří a pak po výměně zrcátka mi to tak také vrátili.

Když ten plast sundáš a prohlédneš si to, tak ti to bude jasné. Musíš začít s nasazováním nejdřív v té části, kde to odstává. A musíš ten plast při nasazování v tom místě jakoby pootočit/ohnout správným směrem. Blbě se to popisuje.... Pak už jen nacvakáš zbytek.

A doporučuji to dělat, až bude teplo. Ať nic neulomíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...