Přejít na obsah

Metabond Spirit a nová Škoda Fabia IV 1.0 TSI 85KW (130let Premium)

PeteyExp

Doporučené příspěvky

Dobrý den, ahoj,

chci se zeptat, budu zanedlouho majitelem výše uvedeného nového vozu z továrny. 

Chci autu dávat jen to nejlepší, udělat si z něj leštěnku, a předejít tak likvidaci automobilu a případně mít podmínky k vynikajícímu prodejnímu stavu, kdyby to bylo potřeba nebo měl tu touhu jednou, ale spíš počítám s tím, že mi auto 20 let zůstane, nejsem milionář. 

Koupil jsem VIF do benzinu, tankovat budu N95 a dalším otazníkem pro mě je aditivum do motorového oleje - Metabond Spirit.

Jezdím 5x v týdnu do práce kolem komína (5km tam, 5km dom), o víkendem to chci aspoň 2x do měsíce více protáhnout, ale hlavně nejdříve motor dobře zajet, uvádí se kolem 2500km (?). Vzhledem k náročnosti svého provozu, městského, chci autu dávat to nejlepší, co je v mých možnostech, doporučili byste Metabond Spirit jako krok správným směrem, do nového motoru v kombinaci s VIFem? 

Děkuji za reakce, Petr. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tématu aditiv. Vzhledem k vetšine studenym startum a jejich prevaze, me napadlo toto aditivum od zacatku jako spravna volba, ale jelikoz tomu nerozumim a vim, ze si beru sportovnejsi a dynamicky motor, predpokladam, ze neudelam krok vedle s aditivem. V horsim pripade to nebude mit efekt, v lepsim to pomuze. Pletu se? Mate zkusenosti s timto? Pripadne, muze to necemu v motorove soustave uskodit ci poskodit? 

Odkaz ke komentáři

Zajíždění motoru je věc, která byla relevantní někdy před 40ti lety u Š120. Dnes nic takového již neexistuje. Přesnost výroby je natolik velká, že není co zajíždět. 

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...