Horak33 Vloženo Neděle v 17:38 Sdílet Vloženo Neděle v 17:38 Ahoj,od nového roku mám novou Octavii 4 facelift RS TSI a pozoruji vysokou spotřebu oleje. Prvních 4-5 tisíc km byla elektronická měrka na max a vůbec se nepohnula,ale za další 4 tisíce(aktuálně najeto 8600km) zmizela polovina čárek. Nikdy jsem takovou spotřebu oleje zvlášť u nového auta nezažil. Nevím jak moc je ten elektronický ukazatel přesný,ale ty čárky mizí celkem rychle. Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo Pondělí v 06:19 Sdílet Vloženo Pondělí v 06:19 Ukazatel samozřejmě přesný bude, od toho tam je. Navíc se jedná o nové auto, nemá cenu spekulovat, zda funguje správně, či ne. Nevím, zda máš auto jako služební, nebo je tvoje třeba na operák, nebo je tvoje jako soukromé auto, ale osobně bych ti doporučil udělat kompletní výměnu oleje vč. filtru, ten nájezd je pro první výměnu u nového auta akorát. S největší pravděpodobností by zvýšená spotřeba oleje měla ustat, vzhledem k tomu, že se motor zajížděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horak33 Vloženo Pondělí v 15:35 Autor Sdílet Vloženo Pondělí v 15:35 Auto je moje na operák. Spíš mě zarazilo,že ten olej začal mizet až po těch pár tisíc km. Kdyby hned od začátku zmizelo pár čárek a pak se to zastavilo tak by mi to přišlo normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.