McMatej Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Taky se vám někomu povedlo ztratit adaptér na bezpečnostní šroub? Mně jo. 🙂 Myslel jsem, že ho budou mít v každém pneuservisu, ale (zatím) docela problém. Jak jsem nakonec dopadli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna použít větší sikovky a koupit nové,u plecháču to pujde sundat,a nemaš tu krab,od tech šroubu?tam je napsany kod,ale jenom origo-škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna To McMatej: snad přesně tenhle jsem měl a už jsem to zřejmě vše vyhodil, neboť se mi loni stalo, že se mi ulomily dva zoubky na adaptéru (nebo jestli to bylo ve šroubu) asi po 17 letech. Naštěstí jsem to s tím ještě povolil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna spiralovy orech , torx dnu , matku navarit ... kadejako sa da , to prve ma kazdy solidny servis a je to par minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna Stavit se ve škoda servisu, mají sadu, vyzkouší který pasuje a podle něj objednají nový. Vlastní, několikrát ověřená zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna Přesně tak, směr autorizák. Buď objednají nový nebo dát novou sadu. Ta vyjde paradoxně levněji a budeš mít nové neunavené bezpečáky a klíč k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 16. Dubna Autor Sdílet Vloženo 16. Dubna Děkuji za informace a nápady. Adaptér jsem ztratil já, ale s autem jezdí dcera a zařizovala (zařizuje) si to ona. A už někde, asi v autorizáku, uspěla. Je to holka šikovná, když chce. 🙂 Jen jsem si myslel, že to bude snažší, adaptér (šroub) se mi nezdál nějak neobvyklý a že v prvním pneuservisu sáhne mechanik do kapsy a budu vystaráno. Asi jsem byl přehnaně optimistický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 17. Dubna Sdílet Vloženo 17. Dubna Nakonec jsem ty nástavce našel, měl jsem totiž dva, jeden s deseti drážkami a druhý s kytickou, a ten začal praskat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.