Červenec 31, 200817 r Krteček je z Přerova ..kdo neví...tak je to to velkoměsto vedle dědiny Oumolóca btw..Vinco ...až bude fabča...myslíš, že bys mi to podsvícení mohl hodit do modré?..ja jsem na tu barvu strašně vysazenej
Listopad 3, 200816 r Je tady někdo z Karlových Varů ? Rád bych získal kontakt a případně probrat jak to na Karlovarsku chodí.
Listopad 3, 200816 r Ty vole a druhej....kolik vás tam kuwa je??????????To by si měl sem měl chodit často tak já se přidám
Listopad 29, 200816 r JSEM Z CV CHOMUTOV.. ALE JEZDIM HLAVNE CHOMUTOV SLANY PRAHA, JIRKOV. A Jinak po cele evrope.STRASBURG, MADRID, PORTO, BRATISLAVA, NORIMBERG, PARIS, VALENCE . ale to jezdim trosku silnejsi vozitkem nez mam .. na vozeni po ČR. a TO IVECO STRALIS 450 r.v. 2007 a k tomu naves KOGEL NEKDO Z OKOLI CV??? TADY???MIMO ME?
Listopad 29, 200816 r Ja jsem z Prahy 4 z Modran... nepracuješ náhodou v Radotíně? Vídávám tam u pneuservisu podobnou fabku
Prosinec 3, 200816 r Zdravím všechny "škodováky" a chtěl bych vás poprosit jestli někdo nejste z okolí Frenštátu pod Radhoštěm, a má VAG. Potřeboval bych trochu prozkoumat Fabku. Kdyby jste o někom vědeli byl bych vděčný, dak zatím dík.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.