Vinca Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 jsem taky z jizni moravy, zlinský kraj okres UH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Krteček je z Přerova ..kdo neví...tak je to to velkoměsto vedle dědiny Oumolóca btw..Vinco ...až bude fabča...myslíš, že bys mi to podsvícení mohl hodit do modré?..ja jsem na tu barvu strašně vysazenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Tengi je z Litoměřic v SEVERNÍCH ČECHÁCH. 64km od Prahy směren na SEVER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Ja jsem z Prahy 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Je tu aj Nové Mesto nad Váhom Je tu RS (SK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: moldow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 MYJAVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Zatím město Prostějov, příští rok na vesnici kóóósek od Prostějova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letec M Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Praha 5, Stodůlky jest místo mého výskytu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Brezno-Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Nejkrásnější město v České republice...z Hradce Králové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safris Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Hradec Králové/KUKLENY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Turnov - Praha - Kyjev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Považská Bystrica ale pracovne v okoli Trnavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan 23 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Zlínský kraj,kousek od Luhačovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Je tady někdo z Karlových Varů ? Rád bych získal kontakt a případně probrat jak to na Karlovarsku chodí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Ty vole a druhej....kolik vás tam kuwa je??????????To by si měl sem měl chodit často tak já se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustang67 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Plzeňský kraj, Rokycany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Středočeský Kraj, Poděbrady (8km od Nymburku, 50km od Prahy směr HK po D11) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 JSEM Z CV CHOMUTOV.. ALE JEZDIM HLAVNE CHOMUTOV SLANY PRAHA, JIRKOV. A Jinak po cele evrope.STRASBURG, MADRID, PORTO, BRATISLAVA, NORIMBERG, PARIS, VALENCE . ale to jezdim trosku silnejsi vozitkem nez mam .. na vozeni po ČR. a TO IVECO STRALIS 450 r.v. 2007 a k tomu naves KOGEL NEKDO Z OKOLI CV??? TADY???MIMO ME? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ja jsem z Prahy 4 z Modran... nepracuješ náhodou v Radotíně? Vídávám tam u pneuservisu podobnou fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Já sem z Krupky u Teplic. Já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvis Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Zdravím všechny "škodováky" a chtěl bych vás poprosit jestli někdo nejste z okolí Frenštátu pod Radhoštěm, a má VAG. Potřeboval bych trochu prozkoumat Fabku. Kdyby jste o někom vědeli byl bych vděčný, dak zatím dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupinek26 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ;) SKALICA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Rožnov p.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.