Grygy Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) JABLONEC NAD NISOU - RULEZZZZ ;-) OT: Sem se ted rozhodl, ze k Vam k fabiatikum v ramci zlepseni vztahu a poznavani lidi budu chodit casteji ;-) Ale my te tady faaakt nechcem, jen prudis Ja jsem z Gorolie Editováno: 22. leden 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kousek od Pardubic, ale pres tyden BRNOOOO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 TOPĽČANY -poznate TOPVAR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Brno jak jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Bystrice nad Pernštejnem se hlasi ty voe kde to je????????, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tady to je skoro samej Moravák to není možný:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) Tož co ti vadi miro Teda koukám,že nás není až tak zase nejmíň z toho Brnééška a okolí...ještě když se přidá Gil a Milan..tak to je už pomalu na minisraz Třeba by to bylo lepší než poprvé na přehradě Editováno: 22. leden 2007, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa... Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Bydliště Ostrava. Působiště je každý den celá severní Morava (OV-FM-NJ-Fulnek-Vítkov-Bílovec atd.) a pořád v autíčku, teda skoro pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Bystřice pod Hostýnem,kdyby nekdo nevedel tak asi 25km od ZLINA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Brno No nepovídej Ještě,že to Brno máš menší jak Milan protože ten se narozdíl od tebe na první super sraz dostavil a ty ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Já se dostavil na druhej megagigasraz a ty ne ty stahovači pružin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Muzu taky napsat Gorolie ...jinak Frýdek Místek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Já se dostasvil na druhej megagigasraz a ty ne ty stahovači pružin Tyyyy.....ty seš všude musím přiznat,že jsem čekal nějakou kulišárnu ale,že zasáhneš moje stahování to jsem nečekal BTW třeba bude třetí megagigasraz a tentokrát se tam sejdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 MYJAVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Praha, jedna z nejnóbl čtvrtí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Praha, jedna z nejnóbl čtvrtí Bohnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Praha, jedna z nejnóbl čtvrtí Bohnice? ehm dost centrum, víš? asi ne, bo to v brně nemáte, tam je to rozdělený na část u pole a za polem, viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Praha, jedna z nejnóbl čtvrtí Bohnice? ehm dost centrum, víš? asi ne, bo to v brně nemáte, tam je to rozdělený na část u pole a za polem, viď? pche, taky máme Centrum, je to obchodní dům a prodávají v něm plno užitečných věcí, ale u toho já nebydlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Praha, jedna z nejnóbl čtvrtí Bohnice? ehm dost centrum, víš? asi ne, bo to v brně nemáte, tam je to rozdělený na část u pole a za polem, viď? pche, taky máme Centrum, je to obchodní dům a prodávají v něm plno užitečných věcí, ale u toho já nebydlím. tady to ale není o tom jestli u vás na vesnici máte Jednotu nebo ne Žižkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tady to ale není o tom jestli u vás na vesnici máte Jednotu nebo ne My Jednotu máme a co jako, ty žižkovskej Pepíku Jinak Kousek od Žďáru n.S., přes týden Bechyně, ale miluju Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Jinak Kousek od Žďáru n.S., přes týden Bechyně, ale miluju Brno To zní rozumně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Bystrice nad Pernštejnem se hlasi ty voe kde to je????????, Vysocina,cca 50 km od Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.