Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No kuuul, ešte to oddelíš a bude to TIP TOP!

:palec2:

Až na tú modrú..... :smich:

:palec2:
  • 2 týdny později...

Měnil jsem podsvícení ručiček u svojí Fábky na červený, hlavní budíky fungujou bezproblémů, u paliva a teploty jsem nahradil původní 4 diody novými (na obr. červené kroužky) - také fungují, ale stupnice svítily červeně. Proto jsem doplnil 4 původní zelený diody pod stupnice (na obr zelené kroužky), ale tyto diody se mi nepodařilo rozchodit. Jaká má být jejich správná polarita a co případně je třeba dopnit.

Dík za odpověď.

post-10-1174418000_thumb.jpg

Ty zelene mas myslim dobre, nespalil jsi je??Zkus je promerit.

Povedal by som že tie zelené LED nie sú dobre. Musia byť zapojené v sérii...

diody jsou OK, proměřil jsem je. Typoval bych špatnou polaritu.

Upraveno od MichalJ

Tak jsem si s budiky taky hral o vikendu=)

post-10-1174426571_thumb.jpg

:(

post-10-1174426653_thumb.jpg

Měnil jsem podsvícení ručiček u svojí Fábky na červený, hlavní budíky fungujou bezproblémů, u paliva a teploty jsem nahradil původní 4 diody novými (na obr. červené kroužky) - také fungují, ale stupnice svítily červeně. Proto jsem doplnil 4 původní zelený diody pod stupnice (na obr zelené kroužky), ale tyto diody se mi nepodařilo rozchodit. Jaká má být jejich správná polarita a co případně je třeba dopnit.

Dík za odpověď.

Michal:

to je facelift že?

no skús osadiť odpory podla toho mojho obrázku na pozície 4 a 5 a polaritu nechaj ako som nakreslil ja. V zásade ti to nesvieti preto že nemáš tam tie odpory.

Potom oddel tú komôrku na červené diody od stupnicovej inak budeš mať divoké farby tam.

PS: kukol by som presne moje facelifty, ale pred chvilou som sa vratil z motokár a dovi dopo...nevládzem ťukať...

Už to funguje!!!! :worthy Moc dík :worthy

tak je dobre :palec2: si borec :palec2:

• 4 týdny později...

čauvec lidi chtěl bych se zeptat konkrétně na ty bíle diody. Jaký je to přesně typ a kde je nejlépe koupím (na internetu nějaký doporučení) Díky

• 1 měsíc později...

Skús zatial lavý display hore A K K a pravý displej A A K - horne kontakty sú to,

Odpory teraz neviem ale skús aspon tú polaritu, keď si to urobil tak ako som nakreslil bude to svietiť :)

Muzes prosim do sveho obrazku (http://forum.skodahome.cz/uploads/post-10-1173534512.jpg) vyznacit polaritu diod podsviceni displeju a odpory, ktere s nimi souvisi? Po vymene diod za modre mi nesviti krajni 4 diody :o Diky moc - za pomoc :)
Foto dosky

OK diky - zkusim to (jenom abysme si rozumneli - tahle tvoje rada plati pro puvodni zapojeni - tzn. bez upravy odporu?) Popravde, nejsem s ted 100% jisty, ale mam za to, ze jsem vsechny ledky menil podle polarity puvodnich... O ten odpor mi slo, pac bych to videl na prilis nizke napeti pro 4 modre LEDky v serii - kdyztak mrkni na muj prispevek v jinem tematu: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=484385 Diky

Skús zatial lavý display hore A K K a pravý displej A A K - horne kontakty sú to,

Odpory teraz neviem ale skús aspon tú polaritu, keď si to urobil tak ako som nakreslil bude to svietiť :)

Upraveno od luckymann

Sú to tri páry diod, lava s pravou a stredna so strednou

OK, zkusím se na to mrknout ještě jednou a prověřím tu polaritu...

Nevím přesně jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými verzemi přístrojovek, ale jestli to dobře chápu, tak "originál" zapojení je obrázek v tomto příspěvku http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=249734? Já mám MR2001, bez MAXI...

P.S. je tady tolik informací, že už se pomalu začínám ztrácet, takže sorrryyy za případné "lama" dotazy ;)

P.S.2 hodila by se fotka s vyznačením odporů k jednotlivým skupinám bez nějakých úprav... :)

Sú to tri páry diod, lava s pravou a stredna so strednou

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.