profor Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 No kuuul, ešte to oddelíš a bude to TIP TOP! Až na tú modrú..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Měnil jsem podsvícení ručiček u svojí Fábky na červený, hlavní budíky fungujou bezproblémů, u paliva a teploty jsem nahradil původní 4 diody novými (na obr. červené kroužky) - také fungují, ale stupnice svítily červeně. Proto jsem doplnil 4 původní zelený diody pod stupnice (na obr zelené kroužky), ale tyto diody se mi nepodařilo rozchodit. Jaká má být jejich správná polarita a co případně je třeba dopnit. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ty zelene mas myslim dobre, nespalil jsi je??Zkus je promerit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Povedal by som že tie zelené LED nie sú dobre. Musia byť zapojené v sérii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) diody jsou OK, proměřil jsem je. Typoval bych špatnou polaritu. Editováno: 20. Březen 2007, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Tak jsem si s budiky taky hral o vikendu=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Měnil jsem podsvícení ručiček u svojí Fábky na červený, hlavní budíky fungujou bezproblémů, u paliva a teploty jsem nahradil původní 4 diody novými (na obr. červené kroužky) - také fungují, ale stupnice svítily červeně. Proto jsem doplnil 4 původní zelený diody pod stupnice (na obr zelené kroužky), ale tyto diody se mi nepodařilo rozchodit. Jaká má být jejich správná polarita a co případně je třeba dopnit.Dík za odpověď. Michal: to je facelift že? no skús osadiť odpory podla toho mojho obrázku na pozície 4 a 5 a polaritu nechaj ako som nakreslil ja. V zásade ti to nesvieti preto že nemáš tam tie odpory. Potom oddel tú komôrku na červené diody od stupnicovej inak budeš mať divoké farby tam. PS: kukol by som presne moje facelifty, ale pred chvilou som sa vratil z motokár a dovi dopo...nevládzem ťukať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Už to funguje!!!! Moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 tak je dobre si borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTailor Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 čauvec lidi chtěl bych se zeptat konkrétně na ty bíle diody. Jaký je to přesně typ a kde je nejlépe koupím (na internetu nějaký doporučení) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Hladaj hladaj.... napr: Bílé podsvítení http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=445421 čauvec lidi chtěl bych se zeptat konkrétně na ty bíle diody. Jaký je to přesně typ a kde je nejlépe koupím (na internetu nějaký doporučení) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Muzes prosim do sveho obrazku (http://forum.skodahome.cz/uploads/post-10-1173534512.jpg) vyznacit polaritu diod podsviceni displeju a odpory, ktere s nimi souvisi? Po vymene diod za modre mi nesviti krajni 4 diody Diky moc - za pomoc Foto dosky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Skús zatial lavý display hore A K K a pravý displej A A K - horne kontakty sú to, Odpory teraz neviem ale skús aspon tú polaritu, keď si to urobil tak ako som nakreslil bude to svietiť Muzes prosim do sveho obrazku (http://forum.skodahome.cz/uploads/post-10-1173534512.jpg) vyznacit polaritu diod podsviceni displeju a odpory, ktere s nimi souvisi? Po vymene diod za modre mi nesviti krajni 4 diody Diky moc - za pomoc Foto dosky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 (editace) OK diky - zkusim to (jenom abysme si rozumneli - tahle tvoje rada plati pro puvodni zapojeni - tzn. bez upravy odporu?) Popravde, nejsem s ted 100% jisty, ale mam za to, ze jsem vsechny ledky menil podle polarity puvodnich... O ten odpor mi slo, pac bych to videl na prilis nizke napeti pro 4 modre LEDky v serii - kdyztak mrkni na muj prispevek v jinem tematu: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=484385 Diky Skús zatial lavý display hore A K K a pravý displej A A K - horne kontakty sú to,Odpory teraz neviem ale skús aspon tú polaritu, keď si to urobil tak ako som nakreslil bude to svietiť Editováno: 17. Červen 2007, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Sú to tri páry diod, lava s pravou a stredna so strednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 OK, zkusím se na to mrknout ještě jednou a prověřím tu polaritu... Nevím přesně jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými verzemi přístrojovek, ale jestli to dobře chápu, tak "originál" zapojení je obrázek v tomto příspěvku http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=249734? Já mám MR2001, bez MAXI... P.S. je tady tolik informací, že už se pomalu začínám ztrácet, takže sorrryyy za případné "lama" dotazy P.S.2 hodila by se fotka s vyznačením odporů k jednotlivým skupinám bez nějakých úprav... Sú to tri páry diod, lava s pravou a stredna so strednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.