sitic Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Svěsili se mi přední dveře spolujezdce, při dovírání je cítit větší odpor než u řidiče a taky když jsou zavřené, je poznat že jsou o něco níže. V DP se píše, že je třeba pro přesné ustavení povolit všechny šrouby. Myslíte, že je to nutné? Už jsem to zkoušel a je tam dost špatný přístup. Není nutno sundavat blatník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Blatník dolů nemusí. Dva šrouby jsou nahoře a dva dole. Jeden zevnitř po sundání plastu. Zkus v poloze na půl otevřeno zahýbat dveřmi nahorů dolů, jestli tam není velká vůle. Pak by to asi bylo na jiné panty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Taky jsm mel spadle dvere,tak jsem koupil novy pant,spodni u ridice,a vymenil ho.Byli jsme na tri.Pekna pakarna to delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ja sem měnil taky spodní pant na dveřích řidiče a sám Dveře měli dole velkou vůli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Blatník dolů nemusí. Dva šrouby jsou nahoře a dva dole. Jeden zevnitř po sundání plastu. Zkus v poloze na půl otevřeno zahýbat dveřmi nahorů dolů, jestli tam není velká vůle. Pak by to asi bylo na jiné panty. Nerozumím-"Jeden zevnitř po sundání plastu"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) Je tam jeden šroub z kabiny,pod otevíráním kapoty sundáš plast,a je vidět Editováno: 1. Únor 2007, autor: bembas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Čau to mě teda taky čeká u řidičových dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Ja mel povoleny sroubek v pantu - horni - je zadelan cepiskou - vnitrni tycku pridrzuje ke stene - vymezuje vule ci mazaci misto. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Ještě to zkontroluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) Tedy já bych mezi odborné rady se štelováním pantů přidal jednu laickou z praxe. Měl jsem také přední dveře trochu svěšené, protože se mi asi nějaký dobrák (možná jsem to byl já sám) o ně opřel loktama a rozhlížel se po krajině . Jak jsem si později začal všímat, dělá to kde kdo. Když zastaví, vyleze z auta a s někým kecá, tak se loktama opírá o dveře (už to nedělám). Takže při zavírání dveří bylo slyšet škrtání u západky zámku těsně před zavřením a bylo vidět, že se dveře zpět nepatrně přizvednou než se úplně zabouchnou. S tou bolístkou jsem se jel poradit za kámošem do Škodovky. Ten mi mezi řečí vzal za spodní roh a horní část dveří a zabral... Od té doby dveře chodí perfektně. Závěr je ten, že se nesmí všechno s tou složitostí přehánět . Samozřejmě jde ale o milimetry, ne centimetr Editováno: 8. Únor 2007, autor: honza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Taky jsem slyšel, že prej na lince v Bolce je nějakej fachman, kterej takhle dveře "šteluje". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.