Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Dnes pri ceste do prace jsem si vsiml, ze pri pohledu do vnitrniho zrcatka vidim zkrze zadni okno docela zkreslene. Mam liftback, takze sklon zadniho okna je samozrejme vetsi nez u kombi. Navic jsou tam dratky na vyhrivani. Nicmene docela me to prekvapilo. Na superbu III mi to tak viditelne neprislo. Dnes jsem si vsiml, ze plnou bocni caru vidim jako docela klikihak. Taky auta za mnou jsou mnohdy docela zkreslena. Vy co mate liftback, pozorujete to taky? Dam sem vyhledove fotku. Diky

Upraveno od bobesh

Ahoj, mám auto už skoro rok, a jasné nieje to ideál, ale zas tak extrémne mi to neprijde.

Mne tam navyše zavadzajú dve autosedačky, takže už aj tak tam vidím prd 😄 

Upraveno od JJ86

Jo, uprostřed mám obraz jakoby zvlněný. Myslel jsem, že to dělá zrcátko, ale teď bych řekl, že je to sklo. Je to závada na výměnu skla, nebo ne? Nebo se s tím radši smířit?

• Autor

No prave tuhle otazku si kladu taky.

Keď som sa na to zameral tak áno, je tam zkreslenie, najlepšie je to fakt vidieť na stredovej čiare jak sa v niektorých miestach vlní.

• Autor

Presne tak. Jako neni to asi nic zasadniho, ale prekvapilo me to. Asi vlastnost teda.

• 4 týdny později...

asi jsem slepý nebo to prostě vůbec nevnímám 

Taky to mám trochu. Ale i kdyby to měnili v rámci záruky, nenechám to vyměnit. Podle mě je to OK 👍

• 2 měsíce později...

Mám to taky a ok to teda určitě není - mám tam těch "vln" několik a hlavně na dálnici je to extra otravné - klikaté čáry a zdeformovaná auta přijde mi až neuvěřitelné, co jde u takhle drahého auta po#rat... Budu to reklamovat ale čekám, že to stejně jako další závady, co mám, označej za vlastnost...

Upraveno od Svibi

Ano to je přesně ono!

S4 nemám. Dle videa jde možná o drobnou přehlídnutou výrobní vadu. Sice nijak nebrání užívání vozu, ale já na Vaše místě bych to napsal přímo do ŠA. Primárně kvůli zpětné vazbě. Možná vám odpoví, že o nic nejde nebo, že se máte spojit s dealerem. Ale nic víc bych od toho neočekával.

Omyl to není drobná výrobní vada, to je další z vršící se řady nepřijatelných šmejdů na tomhle autě za které jsme zaplatili hromadu peněz a dostali jsme nekvalitní produkt. Stejně jako u ostatních vad naprosto nevěřím, že škodovka neví, že to tam je - prostě si sehnali někoho, kdo jim to vyrobil za pár korun ale nekvalitní a cpou to tam, takže tohle jim tolerovat fakt nebudu. 

Pokud to budete řešit, dejte se pak echo s výsledkem. Budu držet palce. Třeba to někomu dalšímu pomůže.

Jako asi to člověku může vadit, ale pochybuju, že s tím někdo něco ve škodovce bude dělat. Kdyby to bylo přední tak to chápu, ale kolik času za jízdy strávíš koukáním do zadního okna? (Řečnická otázka 🙂 ). Je to typickej syndrom červenýho auta.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.