bobesh Vloženo Pondělí v 06:35 Sdílet Vloženo Pondělí v 06:35 (editace) Ahoj. Dnes pri ceste do prace jsem si vsiml, ze pri pohledu do vnitrniho zrcatka vidim zkrze zadni okno docela zkreslene. Mam liftback, takze sklon zadniho okna je samozrejme vetsi nez u kombi. Navic jsou tam dratky na vyhrivani. Nicmene docela me to prekvapilo. Na superbu III mi to tak viditelne neprislo. Dnes jsem si vsiml, ze plnou bocni caru vidim jako docela klikihak. Taky auta za mnou jsou mnohdy docela zkreslena. Vy co mate liftback, pozorujete to taky? Dam sem vyhledove fotku. Diky Editováno: Pondělí v 06:36, autor: bobesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ86 Vloženo Pondělí v 08:34 Sdílet Vloženo Pondělí v 08:34 (editace) Ahoj, mám auto už skoro rok, a jasné nieje to ideál, ale zas tak extrémne mi to neprijde. Mne tam navyše zavadzajú dve autosedačky, takže už aj tak tam vidím prd 😄 Editováno: Pondělí v 08:34, autor: JJ86 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo Pondělí v 10:49 Sdílet Vloženo Pondělí v 10:49 Jo, uprostřed mám obraz jakoby zvlněný. Myslel jsem, že to dělá zrcátko, ale teď bych řekl, že je to sklo. Je to závada na výměnu skla, nebo ne? Nebo se s tím radši smířit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobesh Vloženo Pondělí v 10:59 Autor Sdílet Vloženo Pondělí v 10:59 No prave tuhle otazku si kladu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ86 Vloženo Středa v 08:06 Sdílet Vloženo Středa v 08:06 Keď som sa na to zameral tak áno, je tam zkreslenie, najlepšie je to fakt vidieť na stredovej čiare jak sa v niektorých miestach vlní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobesh Vloženo Středa v 10:31 Autor Sdílet Vloženo Středa v 10:31 Presne tak. Jako neni to asi nic zasadniho, ale prekvapilo me to. Asi vlastnost teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.