Publikováno Leden 22, 200718 r Zdarec! Mam menší problém s komfortkou na mojí Oct-01. 1CO 959 799 B (3.generace) je to. Houká mi furt alarm a nefunguje central na dálku. Jednotka ale na signal z klice reaguje, protoze po zavreni dveri mi po macknuti zhasne vnitrni osvetleni. Komfortku jsem mel rozebranou a hledal nejake alespon viditelne poskozeni, ale nic jsem nenasel.. Poradite co dal? Setkali jste se nekdo s podobnym problemem? A jeste dotaz... kdybych chtel komforku vymenit, jak se necha nakodovat na muj klic? Udela mi to nekdo? Díky za odpovedi...
Leden 27, 200718 r Co na to VAG? Urcite si to nech nacist, je mozny ze mas nekde problem s cidlem vnitrniho prostoru. Prizpusobeni DO je otazka 1 minuty, napis odkud jsi, urcite ti to udela kazdej druhej kdo ma VAG Upraveno Leden 27, 200718 r od gdanx
Leden 28, 200718 r VAG vypsal asi 4 chyby, ale nevim jaké.. nevytiskl jse si to. Jinak diagnostiku si nechávam dělat ve škole, kde maji malou autodílnu, ale chlápek chce za každé napojení 500 a to se mi zdá nějak moc. Jsem z Kamenice nad Lipou, okr. Pelhřimov. Odkud jsi ty? Ze bych zajel?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.