j0ska Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Oni se ty disky prakticky nedají sehnat, protože se nedávaly ve výrobě, ale jen jako příslušenství. Já je nakonec koupil oficiálně přes Škodu. Teď je nějaká limitované edice Yeti Champion tak třeba půjdou sehnat i jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) Oni se ty disky prakticky nedají sehnat, protože se nedávaly ve výrobě, ale jen jako příslušenství. Já je nakonec koupil oficiálně přes Škodu. Teď je nějaká limitované edice Yeti Champion tak třeba půjdou sehnat i jinak... coze jsou prosim tohle za kola ? presny model prosim pripadne odkaz kde je sehnat , delaji se ale v 17 ?? nekdo tu psal snad ze jsou to borbet ale na strankach jsem je nenasel taky by se mi moc libila kola z passatu cc nevite nekdo kde je rozumne sehnat? Editováno: 3. Červen 2010, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 ne Borbet, ale originál Škoda. na model Yeti. obj.č CCH630005 ty mi teda pirjdou uplne jiny :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 tlačítko "přidat odpověď" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) Nasel jsem docela hezky kola ktery by se mi libily ale mam strach z ty znacky a ceny to bude asi dost spatny co ? ale na zimutyhle 16 ? Editováno: 3. Červen 2010, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 coze jsou prosim tohle za kola ? presny model prosim pripadne odkaz kde je sehnat , delaji se ale v 17 ?? nekdo tu psal snad ze jsou to borbet ale na strankach jsem je nenasel taky by se mi moc libila kola z passatu cc nevite nekdo kde je rozumne sehnat? Na tý červený jsou RSW 331, mám je a na autě v 17" vypadaj super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 tlačítko "přidat odpověď" berni si neprecital moju radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 (editace) Inac na tej cervenej je Borbet XL - vyraba sa 17" aj 18" a v DE je zahrnuty v oficialnom katalogu prislusenstva... Tie disky z Passatu CC su 8x18 ET 41 - cize natesno BTW: su pekne drahe Editováno: 4. Červen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanezRS Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 zdravim nemáte někdo víc fotek tohe modrýho Rs s černou kapotou a černejme zenithama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 (editace) Editováno: 13. Srpen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanezRS Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 díky ...napadlo mě něco podobnýho tak pro inspiraci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Já mám tyhle kola 17" 5x112 ET35 a gumy Pirelli P7 Cinturato 225/45 Gumy i kola si nemůžu vynachválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 a ake su tie disky siroke? To ET uz je dost nizke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Rozměry 17” x 7” 5x112 ET 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Ved to je ako keby som mal 19 mm podlozky pod mojimi seriovymi 17". Mas aj nejake znizenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Snížení tam nemám, jen gumové dorazy v zadních tlumičích kvůli lepší stabilitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Bolo treba aj nastavit geometriu, ci to neriesis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Ved to je ako keby som mal 19 mm podlozky pod mojimi seriovymi 17". jj, 2cm mi už taky přijde dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Geometrii jsem si nechal každopádně nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 V autorizovanom servise? Bolo treba velke upravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Jo v autorizovaném servise, loni. Už nevím co na tom všechno upravovali, ale za hodinu to měli hotové a platil jsem kolem 600kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Tak se taky vetru, RH 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Zdrawíím všechny mám OII a chci na jaře koupit nějeká nová kola, pořád se rozhoduji a nevím nevím protože si je neumím představit na autě proto bych chtěl zjistit jestli to někdo přes nějakej prográmek udělá a má stím zkušenost omlouvám se jestli to sem nepatří ale nevěděl jsem kam to přesně dát.... chci neptuny z OII FL, nebo ATS Pegasus... osobně tam mám pegasus orig. ale to už má každej tak chci trochu změnu předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Neptuny mal na svojej Octavii uzivatel Kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.