Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Lala: koukám, že už jso pořídil kola. Kdysi jsme se o tom spolu bavili... Ty kola mají tak malé ET a nebo jsi tam dal ještě podložky? Zdá se mi, že celkem čouhají ven

Vloženo
Lala: koukám, že už jso pořídil kola. Kdysi jsme se o tom spolu bavili... Ty kola mají tak malé ET a nebo jsi tam dal ještě podložky? Zdá se mi, že celkem čouhají ven

Čau! Ty kola mají ET42 a šířka disku je 8" je to bez podložek

Vloženo

Marios,ale měl jsi pravdu,že ta spotřeba opravdu nešla o moc nahoru.Do práce jsem jezdil za 5,4 v průměru a teď jezdím za 5,8 což je na 17 super spotřeba.A ani to není moc tvrdé.Na OI jsem měl 16 a byla tvrdší.Jsem moc spokojen,že jsem šel do těch 17.Je to úplně jiné auto.Ty 17 OII opravdu sluší.

Vloženo

Lala: Jo spotřeba nejde zas nijak závratně nahoru, pokud to teda nehoníš po dálnicích 170... :) Jsem rád ,že máš podobnou spotřebu jako já, pár lidí co má 1.6 motory (MPI, FSI) s něma nedokáže jezdit dlouhodobě pod 7l/100 tak třeba uvěří, když už nebudu jediný co jezdí se 17" koly kolem 6 l/100

Vloženo

Já mám tyhle 16" a jsem maximálně spokojenej.... Nejsou to žádný galusky ale splňují svou povinnou praktičnost. Ale docela mě zaráží že někdo nepochopil tohle Téma...... Nahoře někdo posílá fotky kol z celýho světa z aut a tuningu, ale neposílá svoje kola.... Tak to je o ničem!!!!! Já taky můžu posílat kola co nejsou moje, ale k čemu se chlubit cizím peřím????? No nic, tak tady je moje Kokta a její 16" botičky:

post-16764-1209647271_thumb.jpg

post-16764-1209647324_thumb.jpg

Vloženo

engelharte ja se vubec nechlubim,ale davam sem foto pro inspiraci,ktere neni zase tak snadne najit,.Kez by jsem videl podobny vyber,kdyz jsem ja kupoval kola.ola ve vyklade a na aute je rozdil.Mimochodem jsou lidi co to oceni a kdyz ti to vadi tak se na ne nekoukej.Ty sem davas fotky,ktere roztec sroubu na OII ani nemusi mit,protoze OI ma roztec 5x100 a ne 5x112 a nik to to nevycita,tak nevim proc te irituje,kdyz mam snahu pomoct a ne chlubit se.

Vloženo

Já jsem rád za všechny ty fotky, co se zde objevily, protože si může člověk udělat obrázek a něco potom vybrat :) Kdybychom sem měli dávat čistě svoje kola, tak zde bude stopadesát origo disků a dva nějaký lepší neorigo :kuk:

Vloženo

OK, samozřejmě že to chápu. Já jenom, že se tu vždycky někdo rozčiluje z adminu že se míchají a pletou témata do sebe. Tak nic, promiň, taky se rád na ten tvůj "výběr" podívám. Třeba by bylo lepší aby jsi tu umístil nový téma o kolech kolem nás pro inspiraci. Tak s pozdravem........

PS: Tebe jsem zrovna ITT konkrétně nemyslel.........

Vloženo

Zdravim

Mam OII RS, remyslim o kolech. Nemate nekdo zkusenosti jak se na tom chovaji 19"? - a jaka je sirka (respektive je 8,5 v pohode?) - a jaky ET aby to nedrelo.

Nebo poradte nejaky pekny 18" (vcetne rozmeru) - kdyz bude i s fotkou na aute, jedine dobre.

Napiste, jestli mate zkusenosti, ne nejaky teoreticky dohady, diky.

Vloženo
Zdravim

Mam OII RS, remyslim o kolech. Nemate nekdo zkusenosti jak se na tom chovaji 19"? - a jaka je sirka (respektive je 8,5 v pohode?) - a jaky ET aby to nedrelo.

Nebo poradte nejaky pekny 18" (vcetne rozmeru) - kdyz bude i s fotkou na aute, jedine dobre.

Napiste, jestli mate zkusenosti, ne nejaky teoreticky dohady, diky.

A na čem jezdíš teď? 17" nebo 18"?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...