Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No jestli to jsou Tomasony TN1, jako že asi jo, tak šup tam s nima. Kolega v práci je má na Renaultu Megane Sport a je to nádhera. A myslím, že na černý OII budou ještě hezčí. :palec2:

Vloženo

a co je na německý autobahn tak světobornýho? doporučuju si tam zajet, třeba mezi Salzburgem a Innsbruckem se jede kus přes Rajch a tam tu dálnici stavěl ještě Hittler, zlatá D1. jezdim po ČR na 18kach naprosto bez problémů

Vloženo

Ja ked idem domov tak začnem pri Maastrichte (NL) a skoncim az v Prešove (SK). A to idem cez cele nemecko, rakusko, slovensko. Viem ze v nemecku niesu vsetky dialnice super. Podla mna v holandsku su este lepsie. Ale sprav si vylet na vychod na 18 a ti garantujem ze od Ziliny uz budes preklinať vsetko. A budes chciet prezuť ihneď na 15.

Vloženo

Je jasný, že tyhle kola, aby vypadaly dobře a měly smysl tak je musíš dát v 19", v 17" nejsou nic moc viz. modrá RS. Na tom Rendllíku vypadaj dobře, neboť je hodně sníženej a jsou dost vystrčený ven. A myslím, že na tom kombíku jsou 19".

Vloženo (editace)
Ja ked idem domov tak začnem pri Maastrichte (NL) a skoncim az v Prešove (SK). A to idem cez cele nemecko, rakusko, slovensko. Viem ze v nemecku niesu vsetky dialnice super. Podla mna v holandsku su este lepsie. Ale sprav si vylet na vychod na 18 a ti garantujem ze od Ziliny uz budes preklinať vsetko. A budes chciet prezuť ihneď na 15.

Ještě, že mám 15tky a jedem na dovču jenom na střední Slovensko někam k Breznu, coz je asi 20km za BB na úrovni Liptovského Mikuláša.. :palec2:

to Luke: jo jo východoněmecký panelky jsou fakt úžasný :D

Editováno: , autor: superfatty
Vloženo
Ještě, že mám 15tky a jedem na dovču jenom na střední Slovensko někam k Breznu, coz je asi 20km za BB na úrovni Liptovského Mikuláša.. :palec2:

to Luke: jo jo východoněmecký panelky jsou fakt úžasný :D

Mě tam jdou nejmenší 16", tak to se asi na Slovensko nikdy s Okinkou nepodívám :(:smich:

Vloženo

to Mad Mike: Tak na těch Tomasonech má ET 45. Zdálo se mi to moc, ale říkal že origo kola na Megane Sport mají ET 43, takže tam musel dát 45, protože šířka disku je 8,5 a i tak to leze dost ven.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...