Nikita1 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Našiel som ešte jeden pekný záber.Podľa mňa tie Síriusy OII pristanú ako máloktoré disky aj keď sú 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tyhle kola jsem měl v autě v kufru, když jsem ho přebíral, nasazený byly 15ky zimáky a tyhle byly letní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) tyhle kola jsem měl v autě v kufru, když jsem ho přebíral, nasazený byly 15ky zimáky a tyhle byly letní... Predpokladám,že si mal na 16" Bridge Turanzy ER300 o cca koľko je vyššia spotreba na 17" kolach? Editováno: 17. Únor 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 nevim, neujel jsem na nich ani kilometr. ale ty pneu na nich byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 kolegové, kamarádi. Již dva měsíce sedím na internetu a snažím se vybrat 17 kola na moje autíčko.Pokud máte nějaké fotky s pěknýma kolama sem s nima.Budu vám vděčný. Je to ,,těžká písnička,,vybrat kola. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 lala: co je na tom těžkého? vyber si kola která se TOBĚ libí! 100 lidí 100 chutí s takovou by sis nevybral nikdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Marios,vždy je lepšie vidieť kolá na aute,ako vo výklade a veľa ľudí olutovalo časom kúpu,nakoľko sa im prestali páčiť,alebo uvideli lepšie.Nezazlievaj mu to,Lala je opatrnejší a radšej si kúpu poriadne premyslí,než by mal potom hromžiť.Ak nejaké foto nájdem,tak ho sem hodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 kolegové, kamarádi.Již dva měsíce sedím na internetu a snažím se vybrat 17 kola na moje autíčko.Pokud máte nějaké fotky s pěknýma kolama sem s nima.Budu vám vděčný. Je to ,,těžká písnička,,vybrat kola. děkuji No určitě by se nějaké fotky našly.... sice nevím,jestli ti to pomůže při výběru, je to přeci jen VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Ja mu to nezazlivam, ale bud se mi ty kola libi a vim ze budou pekne aji na aute a nebo se mi nelíbí... No asi mám lepší představivost něz jiní když si to umím představit, nehledě na to, že jsou věci jako Photoshop ve kterém si jakákoliv kola nasadíš přimo na své auto na obrázku. A dalsi vec je ta, ze bych si koupil pouze original skoda kola a u nich clovek presne vi co kupuje protoze jezdi plno jinych aut na tech kolech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) Marios,myslel si takéto niečo origo Tie Síriusy som tam nemohol nedať aj keď sú 16",sú skvelé Editováno: 30. Září 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Hele moje auto Jo jinak něco takového jsem myslel, s toho si musí každý udělat představu jak auto vypadá s těmi koly. Jinak já původně chtěl taky Siriusy když nebylo možno sehnat Apollony, ale nakonec jsem sehnal skvělej kup 17" Zenith a nebylo co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jinak ještě i ty Sputniky jsou taky hezké, ale co se týče těch nových kol pro MR2008 tak jim pořád nemohu pŕijit moc na chuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 MR2008 tak jim pořád nemohu pŕijit moc na chuť... Tak to ani ja,absolutne ma tie nové alu na Octávku neoslovujú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak to ani ja,absolutne ma tie nové alu na Octávku neoslovujú Máte někdo fotky? Hledal jsem a nenašel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 myslite PALLASy?? Ja som ich uz na par oktavkach videl aj nazivo a mne sa pacili. A pozdavali sa mi aj z toho hladiska, ze Pegasusy ma vela oktaviek a tieto su este take neopozerane. Navyse zo skusenosti viem (na FI som mal model DENT a teraz ich ma draha na jej FI) tie prelisky na koncoch lucov z dialky pekne opticky zvacsuju disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 (editace) aj ked je to OT, pripajam fotku z minuleho vikendu, ked som nam obom uz prehadzoval kola, ako obyc. 14''kola slusne vyzeraju - podla mna vdaka tym preliskom... a este: mischicka - super fotka s tou Coronou !! Editováno: 1. Březen 2008, autor: omiko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Me se ty pallasy nelibi asi prave kvuli tem prolisům na koncích těch paprsků. Připadáme mi to jako nejake plastové vylisky, kde zustala mala vrstva plastu po vytazeni z formy. hezci by byli, kdyby se ten paprsek rozdvojoval podle me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Jinak ještě i ty Sputniky jsou taky hezké, ale co se týče těch nových kol pro MR2008 tak jim pořád nemohu pŕijit moc na chuť... Sputniky jsou nej a na O2 vypadají krásně. Už se těším až je budu mít na autíčku. Neprodává někdo mírně použité? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) undefined - Sputniky už bude väčší problém zohnať.Vyskytujú sa v inzerátoch minimálne.A ak ich aj niekto predáva,tak ako naschval nenapíše,že predáva Sputniky,aby to človek pomocou vyhľadávaša okamžite našiel,ale uvedie iba orig.kola,alebo iba 17" kola na Octaviu,ktorých je spústa,tiež som si na ne brúsil zuby a nakoniec som to vzdal Editováno: 3. Březen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jaká kola máte??, Dávejte foto pro inspiraci No ja ich síce nemám,ale vyzerajú veľmi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 neznam roztec, nic ani rozmer jsem se nepodival, nevim jestli by to slo na octu ,stoji cestou do garaze a nevypada to spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JeniCZek007 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) Nechci dělat reklamu, ale koukněte na www.mzb.cz a tam se dají vybrat pěkná kola hlavně neokoukaná... Nějaké značky jsem vůbec neznal a to si nemyslim, že bych se o to vůbec nezajímal Zajímavé jsou taky Fondmetal. Nabídka na www.fondmetal.com Editováno: 4. Březen 2008, autor: JeniCZek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak jsem přezul na Zenity 17“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Je jaro, tak že bych rád taky vylepšil svoje autíčko.Rád bych vyměnil originální Alu za nejaké hezčí.Mám auto v antracitu, tak že jsem si vybral tyto kola a chtěl bych znát Váš názor. Jsou to kola od firmy Kosei, typ ZURICH, 7x16, ET38 - střed je v antracitu a lemy leštěné.Myslím si, že by mohly k mému auto pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Je jaro, tak že bych rád taky vylepšil svoje autíčko.Rád bych vyměnil originální Alu za nejaké hezčí.Mám auto v antracitu, tak že jsem si vybral tyto kola a chtěl bych znát Váš názor. Jsou to kola od firmy Kosei, typ ZURICH, 7x16, ET38 - střed je v antracitu a lemy leštěné.Myslím si, že by mohly k mému auto pasovat. takhle vypadají dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.