mischicka Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Mě taky ne, ale kdybych si musel vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 A mě se nelíbí ani jedny... Proč si chceš kupovat neoriginální kola na Octavku? Proto že se mi originální 16" žádné nelíbí.To už si rovnou můžu nechat originální 15". A 17" nechci, proto že často jezdím na chatu a tam by asi nepřežily na těch kamenitých cestách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Mě se asi taky nejvíc líbí ty poslední. Neorigo 16" kola mám na zimu a naprosto v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 já už se radši vyjadřovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Tesař Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tak taky přidám foto - 18"A nevíte někdo o 16" bo 17" na zimu na OII se zimákama ? Já mam 15" liťáky Škoda se zimákama a ty bych pak prodal. A cosby proč nechceš víc jak 17" ? Tvrdost je stejná s 18" Já prodávam 18 " tvoji oktavii sem vydel v usti u janaka!! jako luxusni 18 mak metrix!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 brzdiče taky udělaj svý ----kola za jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Jsem dodnes netušil, že je dělají i červené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 já už se radši vyjadřovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 tvoji oktavii sem vydel v usti u janaka!! jako luxusni 18 mak metrix!! No Maky už má ted brácha, já dával alu z R8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No Maky už má ted brácha, já dával alu z R8 nejsou ty kola dražší, než celý auto ? Ne, legrace, jsou moc pěkný. 19" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No Maky už má ted brácha, já dával alu z R8 Jj,super kola ....musí to být na nich asi šíleně tvrdý,ale vzhledově to je nadhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No kola byly ještě o malinko levnější JJ 19" a v kombinaci se stavitelnym podvozkem je to fakt tvrdý no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No kola byly ještě o malinko levnější JJ 19" a v kombinaci se stavitelnym podvozkem je to fakt tvrdý no... Je to prostě tvrďárna. Prozraď, kolik tě stály? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No dost... okolo padesáti i s pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipe Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Né, že by to bylo na velké vychloubání, ale přidám i já své patnáctky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) A co takhle ? Editováno: 11. Duben 2008, autor: benito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Nemáte někdo foto OII s disky Cygnus ze Superba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) a Editováno: 2. Květen 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Editováno: 2. Květen 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Editováno: 2. Květen 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Dneska jsem z lipska pribez tyhle fotky, akorat jsem to nevyfotil na cely octe, ale nevypadaly na ni vubec spatne , jsou to 18´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 tak tady bych si vybral i z neorigo kol. některý jsou fakt masakrální, třeba hned ta druhá fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Brutální přehled, fakt maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Dobrá práce! Některý fakt maso. Kdyby se položil řízek na palubku tak by se za jízdy snad naklepal. Třeba ty třetí a čtvrtý odspodu jsou dost hrozný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 tak tady bych si vybral i z neorigo kol. některý jsou fakt masakrální, třeba hned ta druhá fotka to jo, ty jsou naprosto libózní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.