superfatty Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 tak ta první fotka to je ultrahnus, nehodnotím kola.. druhá je moooc pěkná po všech stránkách a třetí je SUPEr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 nic ve zlým, ale ty šaty si spíchla sama doma ne? se jí to páááře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 nic ve zlým, ale ty šaty si spíchla sama doma ne? se jí to páááře... me to neva tobe jo ,ze se ji to paaaaare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 me to neva tobe jo ,ze se ji to paaaaare Klidně bych jí to pomohl spíchnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Nejake fotky jsem jeste nasel Editováno: 2. Květen 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Editováno: 2. Květen 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Já mám tady tyto. Mám je na OII 1.6 FSI, jsou to 17" Mak, pneu Continental sporcontact3 225/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Lala: koukám, že už jso pořídil kola. Kdysi jsme se o tom spolu bavili... Ty kola mají tak malé ET a nebo jsi tam dal ještě podložky? Zdá se mi, že celkem čouhají ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Lala: koukám, že už jso pořídil kola. Kdysi jsme se o tom spolu bavili... Ty kola mají tak malé ET a nebo jsi tam dal ještě podložky? Zdá se mi, že celkem čouhají ven Čau! Ty kola mají ET42 a šířka disku je 8" je to bez podložek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Lala: Jj tak to bude ono, Zenithy maji ET 50 a disk 7,5" tak proto mi ty tvoje kola připadají vypodložená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Marios,ale měl jsi pravdu,že ta spotřeba opravdu nešla o moc nahoru.Do práce jsem jezdil za 5,4 v průměru a teď jezdím za 5,8 což je na 17 super spotřeba.A ani to není moc tvrdé.Na OI jsem měl 16 a byla tvrdší.Jsem moc spokojen,že jsem šel do těch 17.Je to úplně jiné auto.Ty 17 OII opravdu sluší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Lala: Jo spotřeba nejde zas nijak závratně nahoru, pokud to teda nehoníš po dálnicích 170... Jsem rád ,že máš podobnou spotřebu jako já, pár lidí co má 1.6 motory (MPI, FSI) s něma nedokáže jezdit dlouhodobě pod 7l/100 tak třeba uvěří, když už nebudu jediný co jezdí se 17" koly kolem 6 l/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Já mám tyhle 16" a jsem maximálně spokojenej.... Nejsou to žádný galusky ale splňují svou povinnou praktičnost. Ale docela mě zaráží že někdo nepochopil tohle Téma...... Nahoře někdo posílá fotky kol z celýho světa z aut a tuningu, ale neposílá svoje kola.... Tak to je o ničem!!!!! Já taky můžu posílat kola co nejsou moje, ale k čemu se chlubit cizím peřím????? No nic, tak tady je moje Kokta a její 16" botičky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 engelharte ja se vubec nechlubim,ale davam sem foto pro inspiraci,ktere neni zase tak snadne najit,.Kez by jsem videl podobny vyber,kdyz jsem ja kupoval kola.ola ve vyklade a na aute je rozdil.Mimochodem jsou lidi co to oceni a kdyz ti to vadi tak se na ne nekoukej.Ty sem davas fotky,ktere roztec sroubu na OII ani nemusi mit,protoze OI ma roztec 5x100 a ne 5x112 a nik to to nevycita,tak nevim proc te irituje,kdyz mam snahu pomoct a ne chlubit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Já jsem rád za všechny ty fotky, co se zde objevily, protože si může člověk udělat obrázek a něco potom vybrat Kdybychom sem měli dávat čistě svoje kola, tak zde bude stopadesát origo disků a dva nějaký lepší neorigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Já taky, jen bych byl za to je vkládat jako kalsické fotky ne odkazy, pak se ta stránka na pomalejším připojení načítá roky:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 OK, samozřejmě že to chápu. Já jenom, že se tu vždycky někdo rozčiluje z adminu že se míchají a pletou témata do sebe. Tak nic, promiň, taky se rád na ten tvůj "výběr" podívám. Třeba by bylo lepší aby jsi tu umístil nový téma o kolech kolem nás pro inspiraci. Tak s pozdravem........ PS: Tebe jsem zrovna ITT konkrétně nemyslel......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Jj Editováno: 2. Květen 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
author Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 tak ja mam tyhle...foto nic moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 author: Moc krásná Oktávka, tuhle barvu na combajnu prostě miluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novisRS Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Zdravim Mam OII RS, remyslim o kolech. Nemate nekdo zkusenosti jak se na tom chovaji 19"? - a jaka je sirka (respektive je 8,5 v pohode?) - a jaky ET aby to nedrelo. Nebo poradte nejaky pekny 18" (vcetne rozmeru) - kdyz bude i s fotkou na aute, jedine dobre. Napiste, jestli mate zkusenosti, ne nejaky teoreticky dohady, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 ZdravimMam OII RS, remyslim o kolech. Nemate nekdo zkusenosti jak se na tom chovaji 19"? - a jaka je sirka (respektive je 8,5 v pohode?) - a jaky ET aby to nedrelo. Nebo poradte nejaky pekny 18" (vcetne rozmeru) - kdyz bude i s fotkou na aute, jedine dobre. Napiste, jestli mate zkusenosti, ne nejaky teoreticky dohady, diky. A na čem jezdíš teď? 17" nebo 18"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panvelkotovarnik Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 taky se pochlubim s kolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panvelkotovarnik Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 a ještě zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 (editace) Ja se divim ze ty nemci maj takovou zalibu v plnejch discich, me to prijde na ty OCTE docela HUMAGE (čti humááážžž) Editováno: 4. Květen 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.