mbt11 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Pripajam sa aj ja, kola original Mercedes 8,5x19 ET43, pneu. 225/35 R19. Podvozok seria, caka sa na pruziny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 mbt11: až na ty středové pokličky .... kola pěkný!!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Vyzera to paradne To je z E-klasse? Kde si kupil centrovacie kruzky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbt11 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Mam este puklicky bez znaku hladke, ale vyzera to strasne a co som pozeral na wheel-whores.com nechavaju znak mercedesu, ci na audi, alebo seat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbt11 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Vyzera to paradne To je z E-klasse? Kde si kupil centrovacie kruzky? Dik pekne, su to disky z S-klasse a kruzky som si nechal vyrobit u sustruznika zo silonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Také se podělím: Nemám nic extra, přesto mně nová kolečka těší - na této velmi nekvalitní fotce (čekám na nový telefon, fotil jsem v rychlosti starou Nokií) jsou v porovnání mé nové Vegy (vzadu) a staré 15" Alutecy, které jsem k autu dostal (nechám na zimu). Aspoň podle mně velký rozdíl.. Kdybych neměl služebáka, nazul bych minimálně 17", ale co už. Až bude pěkně, někdy udělám lepší foto. Editováno: 6. Duben 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Stejná barva jako mám já pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Tak já klasika ale veliká spokojenost.. Editováno: 7. Duben 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Pridam svoje Pallasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Kuwa moc jí to sluší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 U mě na zimu Pegasy a na léto Sputniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) Já ty Pegasy až tak moc nemusím, docela se mi okoukaly, nicméně na zimu jsou OK a letní máš super @Maverick: opravdu hezká kola, ta se škodovce 100% povedla Editováno: 7. Duben 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 No jde vidět co auto to vkus..ale pořád tu vidím super káry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 pallasoid vede:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 z běžně dostupných kol se mi vždy nejvíce líbily Vegy (které mám), Dragonisy a právě Pallasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Já mám na léto Neptuny a na zimu Pegasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 (editace) http://desmond.image...jpg&res=landing Já jsem obul CEPEUS Editováno: 8. Duben 2012, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 chlapi můžu 8J 17H2 dat na tu moji oktu?aniž by mi to vylizalo ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Záleží ještě, jaký to má ET? Ale řekl bych, že to už ve předu poleze ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 ET 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 tak to poleze ven..tak o 23 mm to bude z blatníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 tak to je přesné tak jak to mám teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 nejhorší, aby ti to neškrkalo o blatník, to by se mohlo stát, už když je et35 tak se doporučuje úprava blatníků - vytáhnutím ven, pokud bys to tam chtěl dát ty kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 to nevím ja to tak koupil i s gumama klidně se podívej mam ji tu vyfocenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 no ty kola z audiny by byly pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.