zop Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 mam problemek. mam octavia 1. s originalní navigaci bez oznaceni DX.Je uplne stejna ale nema na krytu DX. schanim do ni CR mapu a normalni mapa co pouziva kamarad do te same navigace s oznacenim dx tam nefunguje. cd mech je v poradku nemeckou mapu mam ta bezi vic nez v poho ale ta ceska mi chybi.pomuze nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nepomůže ti nikdo.navigace,které nejsou DX českou mapu neberou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak si kup převodník a dvd ať ti ta navi alespoň k něčemu je :-) nebo musíš jezdit pe DE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 sežeň si německou mapu česka (nevím kde se dá sehnat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 německá mapa česka neexistuje,ale někde do Teleatlasu nebo Bosch,možná ti tam pomůžou.slyšel jsem,že jednomu to rozchodili,ale jak a za jakou cenu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty ale já viděl tak jednu navi fungovat, nevím co to bylo za mapu ale fungovalo to s ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ale nebyla to německá mapa CZ.Se podívej ja stránky tleatlasu,tam je vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 já ti věřím že není D -CZ ale s něčím to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.